Vichy Minéral 89 Moisture Boosting Cream - 50 ml.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Minéral 89
Varenummer: 55160

Vichy Mineral 89 Moisture Boosting Cream gir en intens fuktighetsboost og beskytter huden

Vichy Mineral 89 Moisture Boosting Cream er en ekstra fuktighetsfremmende krem ​​som bidrar til å beskytte huden mot skader og øke hudens naturlige motstand. Kremen er beriket med et unikt kompleks med 89 % av Vichys termiske kildevann og hyaluronsyre, som jobber sammen for å hydrere, beskytte og styrke huden.

Termisk kildevann er rikt på mineraler som kalium, kalsium og magnesium, kjent for sine beroligende og beskyttende egenskaper. Som er med på å styrke hudens naturlige barriere, lindre irritasjon og rødhet i huden. Hyaluronsyre har en sterk fuktighetsgivende effekt og trenger dypt inn i huden for å hydrere og hjelpe hudens naturlige fuktighetsbarriere.

Kremen har en lett gelkonsistens, som absorberes raskt og trenger inn i huden. Den etterlater ikke huden hverken fet eller klissete. Kremen kan med fordel brukes i kombinasjon med deres andre Minéral 89 produkter, samtidig som den også er god å bruke under sminken. Ansiktskremen passer for alle hudtyper, også for de med mer sensitiv hud.

Egenskaper:

  • Ekstra fuktighetsgivende krem
  • Lett gelkonsistens
  • God under sminke
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens naturlige motstand
  • Med Vichys termiske kildevann og hyaluronsyre
  • Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
  • Dermatologisk testet

Bruksmåte

Påfør morgen og/eller kveld på ren og tørr hud. Fordel kremen jevnt over ansikt og hals. Unngå øyeområdet.


Innhold50 ml.

Ingredienser:

AQUA / WATER / EAU, Glyserin, Dikaprylyleter, Sakkaridisomerat, Polyglyseryl-6-distearat, Niacinamid, Propandiol, Cetylestere, Jojoba-estere, Cetearylisononanoat, Squalen, Behenylalkohol, Adenosin, Kapryloylsalisylsyre, Hydroksyacetofenon, Mineralsalter, Natriumhyaluronat, Trinatriumetylendiamin-disukkinat, Vitreoscilla-ferment, Tokoferol, Blomstervoks fra Acacia Decurrens Flower Cera / Acacia Decurrens, Akrylamid / natriumakryloyldimetyltaurat-kopolymer, Cetylalkohol, Frøvoks fra Helianthus Annuus (Solsikke), Hydroksypropylstivelsefosfat, Isoheksadekan, Polyglyserin-3, Polyglyseryl-3-bivoks, Polysorbat 80, Natriumstearoylglutamat, Sorbitanoleat

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Vichy & Vichy Minéral 89
Varenummer: 55160
Dermokosmetik
Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.