Beauté Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer, 50 ml

1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 925

En unik dagkrem som gjør mørke flekker og ujevnheter i huden lysere

Pigment Equalizer fra Beauté Pacifique kan brukes på små lokale hyperpigmenteringer og til en mer systematisk behandling av hele ansiktet eller kroppen.

Bra for:

 • Utjevning av pigmentering
 • Hyperpigmentering
 • Ansikt og kropp

Kremen inneholder to planteekstrakter og en spesiell form for C-vitamin som alle tre har en bevist hud-blekende effekt. Hudens mørke pigment (melanin) dannes av enzymet Tyrosinase, som påvirkes av de tre aktive ingrediensene til å produsere mindre melanin og til å returnere en del av den allerede dannede melanin. Resultatet er en trippel effekt som virker når produktet påføres.

 • En blekekrem helt uten ubehagelige bivirkninger
 • Inneholder A-vitamin som utjevner fargeforskjeller og har en anti-age effekt
 • Inneholder solfilter som motvirker at allerede mørke flekker eller områder blir mørkere

Kan brukes både på små lokale hyperpigmenteringer, eller større og mer systematisk behandling av hele ansiktet

Pigment Equalizer er ytterst velegnet til utjevning av ujevn pigmentering av huden i ansiktet, på halsen og for øvrig hvor som helst på kroppen hvor det er et ønske om en lysere hudfarge. Kremen inneholder solkrem som motvirker at de mørke områdene blir enda mer mørke.  

Hovedingredienser: 

 • Sodium Ascorbyl Fosfat er en type C-vitamin som gjør mørk hud lysere, samtidig som kollagen-syntesen stimuleres.
 • Arctostaphylus Uva Ursi Leaf Extract er en ingrediens som hemmer enzymet Tyrosinase, slik at det produseres mindre av mørkt melanin.
 • Retinyl Palmitat er en kilde til stabil A-vitamin som vi har formulert til å være svært aktiv - både under lagring og når den påføres huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan A-vitaminen arbeide ned gjennom huden i mengder som er tilstrekkelige til å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapt kollagefiberstruktur. Dette reduserer rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vår patenterte kombinasjon av squalane, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, har A-vitamin en unik anti-age effekt.
 • Glycyrrhiza Glabra Extract er ekstrakt fra lakrisrot. Har en effektiv beroligende virkning på irritert og sensitiv hud.
 • Diacetyl boldine er en ingrediens som hemmer enzymet Tyrosinase, slik at det produseres mindre av mørkt melanin.

Slik bruker du Tyrostase Pigment Equalizer: 
Kremen masseres på områder med mørk pigmentering morgen og kveld, før du bruker andre hudpleieprodukter. 

Innhold: 50 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 925

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.