Beauté Pacifique er effektiv hudpleie mot aldersforandringer og solskader

beaute pacifique

Beauté Pacifique er dansk hudpleie som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Produktene har dokumentert virkning, og er en absolutt bestselger her på Med24. Les mer om Beauté Pacifique her

69 Produkt(er)

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique - en medisinsk bakgrunn og forståelse

Bak Beauté Pacifique står ett 100% dansk firma som produserer kosmetiske kremer med tilnærmet medisinsk virkning. Beauté Pacifiques A-vitamin krem, også kjent som Metamorphique-kremen, er en av de eneste kremer med en anti-rynkeeffekt dokumentert av hudleger på danske Marselisborg Sykehus. Serien utvikles konstant og det kommer hele tiden nye produkter til. 

Beauté Pacifique ble grunnlagt i 1997 av to ingeniører fra det medisinske forskningsfirmaet Novo, Flemming K. Christensen og Gunnar Svendsen. Firmaet utspringer fra grunnleggernes andre selskap, Cortex Technology, som utvikler og produserer avansert måleutstry til bruk ved forskning på hudsykdommer verden over, og det er med bakgrunn i denne dype kunnskapen og vitenen om huden at Beauté Pacifique produktene er skapt. 

Beauté Pacifiques dermokosmetiske produkter gjør en forskjell for din hud

Beauté Pacifiques produkter faller innenfor det som kalles dermokosmetikk, også kjent som dermakosmetikk og cosmoceuticals. Dette begrepet innebærer at produktene ikke kun er skjønnhetsprodukter og oppfyller kosmetikkdirektivet, men at de også effektmessig ligger tett på legemidler. 

Produktene til ansikt og kropp kan kombineres slik at de passer til både ung og moden hud. Beauté Pacifiques bestselgende A-vitamin produkter reduserer både solskader, aldersendringer samt strekkmerker og arr. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.