Beauté Pacifique er effektiv hudpleie mot aldersforandringer og solskader

beaute pacifique


Hvis du ønsker effektiv hudpleie som skaper resultater, så er Beauté Pacifique et godt valg for deg!

Om Beauté Pacifique | Effektiv og godt dokumentert hudpleie | Beauté Pacifique dagkremBeauté Pacifique favoritter

69 Produkt(er)

Beauté Pacifique - Din ultimative, personlige pleie

Rundt bilde - Kvinner som smører seg med krem i ansiktet

I et univers av unike formler, rene og deilige ingredienser, hardtslående dokumentasjon og skuddsikker kunnskap finner du det kritikerroste danske merket Beauté Pacifique.

Det store globale eventyret startet i Hadsund i Danmark i 1997, da Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen. Selskapets hovedvisjon var å skape hudpleieprodukter av høy kvalitet med særlig fokus på effektiv behandling av aldersrelaterte hudforandringer og solskader.  

Beauté Pacifique utvikles og produseres i Hadsund, der de også har sin poliklinikk, som er Beauté Pacifiques egen klinikk. Her utføres kosmetiske behandlinger med Beauté Pacifique-hudpleie, og det gis råd om varemerkets serier og produkter.

Det velkjente danske merket har raskt blitt en stor del av manges hudpleierutine, og det er forståelig nok. I dag har Beauté Pacifique spredt seg til store deler av verden og fortsetter å skape effektiv hudpleie med dokumentert effekt i samarbeid med dermatologer og danske hudleger.Hudpleie med effektivt A-vitamin fra Beauté Pacifique

Den første kremen fra Beauté Pacifique ble lansert i 1997 og var den anerkjente A-vitaminkremen Métamorphique, som på den tiden var den eneste kremen i verden som hadde evnen til å skape foryngende resultater på huden.  

Dette har siden ført til en rekke unike - og like vellykkede - produkter som inneholder A-vitamin. Fordelene med A-vitamin er mange, blant annet hjelper det mot akne, reduserer synlige aldringstegn og beskytter huden mot solskader.Godt dokumentert og kvalitetsorientert

Siden Flemming K. Christensen grunnla Beauté Pacifique, har det generelle kravet vært at produktene aldri må gå på akkord med verken kvalitet eller effektivitet. Beauté Pacifique-kremenes veldokumenterte effekt måles ved hjelp av streng kvalitetskontroll med påfølgende bruk av testpersoner og avansert måleutstyr. Alle produktene er nøye utviklet ved hjelp av toppmoderne diagnostisk utstyr og i samarbeid med ledende hudleger og farmasøytiske selskaper for å sikre at hvert produkt oppfyller kundenes forventninger.Beskytt huden din med en dagkrem fra Beauté Pacifique.

Det er viktig at du velger en dagkrem som passer til din hudtype. Derfor har Beaute Pacifique utviklet effektive dagkremer for ulike hudtyper, slik at du kan finne en som matcher dine behov.

Hvis du vil ta godt vare på huden din, bør du bruke en god dagkrem som kan beskytte huden mot alle de ytre påvirkninger den utsettes for i løpet av dagen.  

Huden vår er ekstremt sårbar og utsettes daglig for mange ulike faktorer. Derfor utvikler Beaute Pacifique dagkremer som er spesielt utviklet for å beskytte huden din mot disse faktorene.  

Hvorfor bruke en dagkrem?

En dagkrem er, som navnet antyder, en krem som påføres ansiktet i løpet av dagen. Beaute Pacifique bygger sine dagkremer på ingredienser som spesifikt beskytter huden din mot daglige ytre påvirkninger. Derfor skal en dagkrem bare påføres om morgenen, og den vil da beskytte huden din. Til natten kan du bruke en Beaute Pacifique nattkrem. Disse har andre gode egenskaper som gir huden din det den trenger i løpet av natten.

Men hva kan for eksempel disse ytre påvirkningene være? Det kan for eksempel være sol, vær, klimaanlegg og støv. Alle disse faktorene kan virke uttørkende og bidra til at smuss bygger seg opp i porene. En Beaute Pacifique dagkrem legger seg som et beskyttende lag over huden og minimerer effekten av disse faktorene. Dette bidrar til at huden din ser frisk ut og føles frisk.

En god dagkrem kan bidra til å skape en sterk barriere for huden din, og når huden din er godt beskyttet, eldes den langsommere enn uten beskyttelse.Kundernes største favoritter fra Beauté Pacifique

Kundene har mange favoritter fra Beauté Pacifique, og vi forstår hvorfor. Her kan du lese om noen av favorittene - kanskje din fremtidige favoritt er blant dem.

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix

Lider du av tørr hud og er på utkikk etter vidunderkremen som kan mykgjøre og fukte selv den tørreste hud? Med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix kan du enkelt og effektivt pleie tørre hudområder med en langvarig fuktighetsgivende og beroligende krem.

Beauté Pacifique Super 3 Booster

Med Beauté Pacifique Super 3 Booster får du en ren, ung og sterk hud! Super 3 Booster er formulert med tre typer A-vitamin og er den ultimate anti-ageing-nattkremen for deg som ønsker en ekstra kraftig formel. I tillegg til boosterens fantastiske evne til å bekjempe aldringstegn som fine linjer og tap av struktur, forebygger den også uren hud.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe anti-age

Denne anti-age-dagcreme med to typer A-vitamin fra Beauté Pacifique er kuren, der holder huden ung, så længe, som overhovedet muligt. De aktive ingredienser forhindrer både solskader og tidlige aldringstegn, mens huden samtidig efterlades lækker, smidig og næret gennem alle dagens gøremål.

Beauté Pacifique Scars and Stripes

Lige meget, hvilken alder du har, kan du opleve strækmærker og ar på huden. Med denne fantastiske formel vil du både kunne forebygge og behandle dine ar og tigerstriber med blot fire virksomme ingredienser, som effektivt normaliserer hudens struktur.

Beauté Pacifique Bodylotion

De fleste bruker en bodylotion hver dag for å holde kroppen fuktig og nærende. Det spesielle med Beauté Paciques formel er at den pleier alt fra normal til tørr og plaget hud. Den inneholder dessuten vitamin A, som effektivt forebygger tidlige aldringstegn, og finnes for både tørr og normal hud.

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel

Lei av kjedelige og tørre øyne? Vi presenterer din nye og uunnværlige partner in crime: Puffy Eyes Gel, som øyeblikkelig forebygger mørke ringer, tørrhet og fine linjer. Huden rundt øynene føles frisk og fuktig.Forvent mer av hudpleien din

Når det gjelder hudpleie, bør du aldri inngå kompromisser. Med Beauté Pacifique trenger du ikke være redd for manglende resultater. Produktenes effekt er veldokumentert, og i tillegg er de spesialutviklet for spesifikke områder og behov - enten det dreier seg om kremer, aftersun eller ansiktsrens.

Hos Med24.no finner du gode priser og tilbud på Beauté Pacifique, slik at du kan kjøpe ditt favoritt hudpleieprodukt til en god pris. Vi etterstreber rask levering, og i tillegg kan du alltid få gratis frakt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.