Beaute Pacifique Masculinity Facial Scrub - 100 ml

1
Varenummer: 28539

Skrubb urenheter og døde hudceller vekk med Beaute Pacifique Masculinity Facial Scrub.

Facial Scrub fra Beauté Pacifique Masculinity er en spesielt effektiv skrubbekrem med cellulose-perler til eksfoliering av døde hudceller. Perlene er av naturlig opprinnelse, så de er ikke skadelig for miljøet. Ansiktsskrubben eksfolierer samtidigt biologisk, så huden fremstår helt frisk. Skrubben er dessuten tilsatt propolis og rooibos, som bekjemper problemer med uren hud. Dessuten har den akkurat som de andre produktene i Masculinity serien, en god, maskulin duft.

Velegnet til:
- Menn
- Alle hudtyper
- Uren hud

Egenskaper:
-Etterlater huden med en glatt og fin overflate og et høyere fuktighetsinnhold
-Fjerner døde hudceller
-Øker hudens fuktnivå
-Stimulerer blodsirkulasjonen
-Åpner tette porer og virker mot de iinflammatoriske tilstandene som oppstår i uren hud

Hovedingrediensene og deres virkning:
Glycolic Acid virker som en effektiv eksfoliator på grunn av dens gode evne til å trenge inn og fjerne døde hudceller fra hudoverflaten. Øker samtidig hudens fuktnivå merkbart.
Cellulose Acetate er små runde perler. Perlene gjør døde hudceller løse og gir huden et sunnere utseende uten å rive og irritere huden mekanisk. Bemerk at disse perlene har en naturlig opprinnelse og blir oppløst uten å forurense miljøet.
Salicylic Acid er en nøkkelingrediens i behandlingen av mange hudproblemer, som for eksempel akne og psoriasis. Salicylic Acid løser opp døde hudceller, åpner tette porer og forhindrer dem i å bli tett igjen.
Glycerin er en av de aller beste fuktgivende ingrediensene. Den trenger lett ned i hudens øverste lag og gjør huden myk og elastisk. Vegetabilske Glycerin kan uten problemer brukes til de mest sensitive hudtypene.
Azelaic Acid er kjent som et effektivt middel til behandling av akne og rosacea. Azlaic Acid reduserer og fjerner rødme, forhindrer at hudens porer blir tett og motvirker bakterier som er med på å forårsake akne.
Propolis Cera Water Extract (PWE) er naturens eget middel mot infeksjoner. Kjent som det honningbiene bruker i deres kuber. Her brukes det allergifri og farmasøytisk ren kvalitet.
Salix Alba Bark/Willow Extract virker mot inflammatoriske tilstander i uren hud.
Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract er ekstrakt fra lakrisrot. Denne ekstrakten er et kjent middel til sårtilheling og mot irritasjoner i huden og muliggjør at kraftig virkende ingredienser får effekt uten bivirkninger. Med denne ekstrakten kan effektive produkter også brukes på sensitiv hud.
Parfyme/Fragrance er en nyutviklet, maskulin duft som er sammensatt slik at det ikke skal erklæres noen allergifremkallende ingredienser.

Bruk:   
Brukes 1-3 ganger i uken etter behov. Kremen masseres forsiktig inn med fingertuppene på våt hud med sirkulære bevegelser. 
La deretter kremen virke på huden opptil  20 minutter,  og vask deretter av med rikelig vann.
Når huden er tørr anbefales det å påføre en fuktighetskrem.

Innhold: 100 ml

Aqua/Water, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Propylene Glycol, Polyglyceryl-3-Methylglucose Distearate, Polysorbate 60, Glycolic Acid, Cellulose Acetate, Salicylic Acid, Glycerin, Stearic Acid, Azelaic Acid, Sodium Hydroxide, Propolis Cera Water Extract (PWE), Salix Alba Bark/Willow Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract, Tetrasodium Iminodisuccinate, Maltodextrin, Aspalatus Linearis Leaf Extract, Parfum/Fragrance

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Varenummer: 28539

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.