Ansiktsvask Dagkrem Nattkrem Øyekrem

Ansiktspleie

Her finner du ansiktspleie for menn blant de mest populære og kvalitetsbevisste renseproduktene, kremene, ansiktsgelene og øyepleieproduktene, som alle kan bidra til at huden din blir smidig, glatt, vakker, kampklar og godt vedlikeholdt for fremtiden.

Les mer om ansiktspleie for menn.

114 Produkt(er)

Ansiktspleie for menn

For mange menn er det uvanlig å bruke hudpleieprodukter - de fleste vil til og med mene at dag- og nattkrem er forbeholdt kvinner.

Det de glemmer, er at kremer ikke er til for skjønnhetens skyld på samme måte som kosmetikk, men for å gi næring, rense, reparere og pleie huden, som hele tiden påvirkes av forurensning, tøffe værforhold, stoffer og annet som skader huden og gjør den matt, uren eller tørr.

Disse forholdene påvirker menn like mye som kvinner, og menn trenger ofte ekstra nærende ansiktshudpleie fordi barbering setter huden på prøve.

Hos Med24.no har vi derfor samlet en rekke av de mest skånsomme, effektive og avhjelpende ansiktspleieproduktene for menn. I vårt sortiment finner du noen av de største kvalitetsmerkene til de beste prisene og gode tilbudene! Du finner alt fra nøytrale produkter til kremer med maskuline dufter for den moderne og sofistikerte mannen.

Veiledning for ansiktspleie

For å unngå alt fra uren og tørr hud til rynker og andre aldringstegn er det viktig å ta vare på huden fra ung alder. Det er enkelt å inkludere hudpleie i den daglige rutinen, og det tar bare noen minutter å følge de effektive trinnene for å holde huden sunn, frisk og myk for alltid.

De tre viktigste trinnene er ansiktsvask, ansiktsskrubb og ansiktskrem. Hos Med24.no finner du et utvalg av ansiktspleieprodukter for alle hudtyper. Ved hjelp av kategorisering kan du enkelt og raskt finne de produktene som matcher dine ønsker og behov!

Ansiktspleie for menn deles ofte inn i 6 kategorier. For mange virker bare noen få av disse uunnværlige for optimal hudpleie, mens andre hudtyper trenger mer oppmerksomhet.

De 6 kategoriene for ansiktspleie:

1) Ansiktsvask
2) Dagkrem
3) Ansiktsgel
4) Ansiktsskrubb
5) Nattkrem
6) Øyekrem

Kategorisering av hudtype

Men før du går i gang med å velge de ønskede produktene, er det viktig å vite nøyaktig hvilken hudtype du har, slik at du kan finne den rette kremen som hjelper huden din og eventuelle hudproblemer.

Vår materialist har utviklet denne ultimate guiden for alle hudtyper for å gi deg en oversikt over ulike hudpleieprodukter og hvilken hudtype du har!

Ansiktsvask

Formålet med ansiktsvask er å fjerne smuss, bakterier og overflødig fett fra huden, noe som kan føre til urenheter og irritabel hud. Ansiktsvask brukes fordi det inneholder sunne og aktive ingredienser som renser huden i dybden, mens vann bare kan rense deler av det øverste hudlaget.

Ansiktsvask kan brukes to ganger om dagen - helst morgen og kveld før du legger deg, og helst før barbering. Det er viktig at du vasker ansiktet med lunkent vann før du påfører produktet og skyller alt av igjen.

Du finner hele utvalget av ansiktsvask for menn her!

Dag- og nattkrem

Ansiktskremer finnes i mange forskjellige varianter - fra fet hud til tørr og sensitiv hud. Det er spesielt viktig å finne en dag- og nattkrem som passer til din hudtype for å oppnå riktig effekt.

Dag- og nattkremer er en av de beste partnerne når det gjelder å ta vare på huden din. Disse kremene bidrar til å gi huden den nødvendige mengden fuktighet, næring og et beskyttende lag som gjør den både kampklar og skuddsikker gjennom hele døgnet.

Ansiktskremene brukes både morgen og kveld etter rens og barbering. Her finner du vårt utvalg av dagkremer for menn og nattkremer!

Ansiktsgel

Etter barbering er huden spesielt følsom for smuss og andre ytre faktorer som kan forårsake urenheter, rødhet og irritasjon. Derfor bruker mange menn en gel som raskt trenger inn i huden uten å fette, samtidig som den effektivt styrker, beroliger og glatter ut huden.

Ansiktsskrubb

Hensikten med en skrubb er å fjerne døde hudceller og samtidig stimulere cellefornyelsen. Det kan både hjelpe huden med tilstoppede porer, som kan forårsake urenheter, og fjerne overflødig fettlag.

Ansiktsskrubb kan brukes bare 1-2 ganger i uken. Husk å vaske ansiktet på forhånd og la det være vått og fuktet når du påfører skrubben. Masser skrubben inn i huden med myke, sirkulære bevegelser. Skyll deretter av produktet med vann og påfør en god fuktighetskrem.

Øyekrem

Noen mennesker har sarte og slitne øyepartier som trenger ekstra fuktighet og næring. Til dette kan du med fordel bruke en øyekrem! Øyekremen reduserer til og med mørke ringer, rynker og poser under øynene og bidrar til å revitalisere øynene.

Favorittprodukter for ansiktspleie for menn

Mange menn har allerede fått øynene opp for de unike og effektive egenskapene til pleieproduktene, som kan løse problemer ned til minste detalj!

Blant favorittene finner du:
Austrailian Bodycare Facial Wash basert på tea tree-olje, som er en ekstremt hudvennlig ansiktsvask som effektivt fjerner bakterier og overflødig olje fra ansiktet.

Beaute Pacifique Cleansing Foam som renser huden i dybden uten å etterlate den tørr og irritert. Rensen er til og med skreddersydd for alle hudtyper!

Lavera Men Sensitive Moisturiser, en ansiktskrem basert på naturlige og økologiske oljer og aloe vera for optimal mykhet og pleie.

Derma Man kropps-, ansikts- og hårvask. Dette produktet er utvilsomt et alt-i-ett-produkt! Produktet renser, pleier og etterlater både hud og hår næret og rent.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.