Beauté Pacifique Renseskum til alle hudtyper, 150ml

1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 903

Beauté Pacifique Mousse Nettoyant virker i dybden uten å tørre ut eller irritere

Beauté Pacifique Mousse Nettoyant har en mild, dybderensende og oljefri formula som gir minimal hudirritasjon og som derfor kan brukes av alle hudtyper, også fet og problemhud. 

Passer til:

  • Alle hudtyper
  • Menn & kvinner

Egenskaper:

  • Fjerner overflødig fettstoff og renser effektivt uten å tørke ut eller irritere huden
  • Velegnet til både kvinner og menn
  • Kan brukes som barberskum

Hovedingredienser og deres virkning:

Potassium Stearate, Potassium Laurate, Potassium Myristate og Potassium Palmitate er en rekke rensende ingredienser som sammen gir en mild men dyptrensende effekt. 

Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate og Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate danner en oljefri sammenstning som renser uten å irritere huden. 

Anvendelse:

Brukes morgen og kveld. Skum en liten mengde av produktet i fuktede håndflater og vask ansiktet og halsen. Skyll deretter godt med vann. For optimalt resultat anbefales det å bruke peeling-masken Gommage Douceur omtrent 2 ganger i uken. Etterfølg med Lotion Tonique Soyeuse, Toutes Peaux (Mild alkoholfri tonic for tørr og sensitiv hud). Avslutt med en egnet ansiktskrem fra Beauté Pacifique.

Innhold: 150 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 903

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.