Beauté Pacifique Rensemelk - Alle Hudtyper - 200 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 905

Fjern sminke, skitt og overflødig fett fra huden med denne lekre rensemelker for alle hudtyper

Gir strålende frisk hud. Brukes morgen og kveld. En mild og effektivt rensemelk som fjerner makeup og overflødig fett fra hudoverflaten uten å tørke ut huden. Rensemelken eksfolierer blidt og skånsomt slik at døde hudceller fjernes og problemer med fet hud reduseres. Huden føles frisk og ren. 

Passer til:

  • Alle hudtyper

Egenskaper:

  • Gir optimal rensning uten å irritere eller tørke ut huden
  • Tilfører fukt og huden blir myk og smidig
  • Fjerner overflødig fett og eksfolierer mildt og skånsomt døde hudceller slik at huden får en flott stråling

Hovedingredienser og deres virkning:

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glycerin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv de mest sensitive hudtyper.

Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalan meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte.

Citrus Medica Limonum Extract er en kilde til vitamin C som virker som en naturlig antioksidant, og som stimulerer kollagen-syntesen. Den eksfolierer forsiktig døde hudceller og reduserer fet hud. 

Bruk:

Brukes morgen og kveld. Vaskes av med en lett fuktig bomullsdott. Etterfølges av skintonic og en god fuktighetskrem tilpasset din hudtype.

Innhold: 200 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 905

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.