Beauté Pacifique Mild Tonic - Alle Hudtyper - 200 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 906

Beauté Pacifique Mild Tonic minsker overflødig fett i huden og gjør den frisk og ren

Beauté Pacifique Lotion Tonique Soyeuse er en mild astringerende skintonic som er velegnet til alle hudtyper. Den har en mildt desinfiserende virkning og minsker overflødig fett. Huden føles ren, frisk og strålende. 

Passer til:

  • Alle hudtyper

Egenskaper:

  • Virker desinfiserende og oppløser fettholdige depoter på huden
  • Inneholder ekstrakt av lakrisrot som hjelper med å redusere irritasjon
  • Virker sammentrekkende og kjølende, uten å irritere
  • Motvirker kløe
  • Tilfører fukt mens den renser

Hovedingredienser og deres virkning:

Alkohol (etanol) er et bakteriedrepende antiseptisk middel som er velegnet til bruk på huden. Fungerer også som et løsemiddel for fettavleiringer i huden og har kjølende og sammentrekkende egenskaper. Alkoholen absorberes hurtig inn i huden og fordamper raskt.

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

Glycyrrhiza Glabra Extract er ekstrakt fra lakrisrot. Har en effektiv beroligende virkning på irritert og sensitiv hud.

Menthol brukt på utvider blodkarene og gir en kjølende følelse etterfulgt av en smertestillende effekt. Menthol lindrer også kløe i huden.

Bruk:

Påføres med en bomullsdott i ansiktet og på halsen. Fjerner overflødig hudfett og rester av rensemelk. Inneholder alkohol, som har en desinfiserende effekt. Etterlater huden frisk og forberedt til krempleie. Avslutt med en egnet ansiktskrem fra Beauté Pacifique. 

Innhold: 200 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 906

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.