Eucerin Aquaporin Active SPF25 - 50 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin AquaPorin Active
Varenummer: 26050

Eucerin Aquaporin Active SPF25 gir huden intens 24-timers fuktighet og UVA og UVB beskyttelse.

Eucerin Aquaoprorin Active SPF25 er en næringsrik og uparfymert fuktighetskrem til ansiktet. Den gir intens fuktighet i 24 timer og fremmer hudens hydreringssystem. Krem har UVA og UVB beskyttelse og solfaktor 25 som beskytter huden mot solskader. Kremen absorberes hurtig av huden og etterlater den smidig, glatt og strålende. 

Velegnet til alle hudtyper.

Eucerin Aquaporin Active SPF25 er helt uten parfyme og parabener. 

Bruk
Påfør morgen og kveld ved å forsiktig massere kremen inn i ansiktet, halsen og bryst. Unngå området rundt øynene. Kremen er også ideel som base til makeup. 

Eucerin AquaPorin Active:

Huden har behov for vann for å fungere så effektivt som mulig. En godt hydrert hud er myk og smidig, og ser frisk og sunn ut. Den unike formelen i produktserien Eucerin AQUAporin ACTIVE styrker hudens eget fuktighetsnettverk (aquaporinene) med den avanserte fuktighetsgivende ingrediensen gluco-glyserol. 
Alle produktene i serien gir intensiv 24-timers hydrering som reduserer følelsen av stramhet og gjør at huden ser frisk ut og føles myk og glatt.


Innhold: 50 ml

Aqua, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat, Glyceryl Glucoside, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopherol, Tapioca Starch, Ethylhexyl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin AquaPorin Active
Varenummer: 26050
uten parfyme Dermokosmetik
uten parfyme Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.