1
1

Biogan

Fusilli med Linser Ø - 250 g

Varenummer: 49350
EU økologimærke Vegan Friendly

Biogan økologisk Fusilli med Linser - 250 g

Disse Fusilli er laget av linser som dyrkes i den italienske nasjonalparken Sibillini i Appenninene. De er rike på fiber og protein, og har en ru overflate så saus eller pesto fester seg bedre til overflaten. Fusilli har mye smak og kan brukes i salater, supper, som hovedingrediens i måltidet, eller som erstatning for hvetepasta. Pastaen har en intens smak av røde linser.

Tilberedning:

  1. Hell vann i gryten, sørg for at fusillien er tildekket
  2. Kok vannet før du legger fusillien i vannet
  3. Kok i 5-6 minutter (IKKE rør rundt i de første 3-4 minuttene)
  4. Dropp salt da fusillien allerede har mye smak

Oppbevaring: Tørt og kjølig.


Innhold: 250 g.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1375 kJ / 325 kcal

Fett

0,3 g

- herav mettede fettsyrer

0,2 g

Karbohydrater

48 g

- herav sukkerarter

1,2 g

Kostfibre

13,6 g

Protein

25,8 g

Salt

0,05 g

Inneholder:

250 g

Ingredienser:

Rød linsemel*

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Opphavsland:

Italia

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

0
Basert på 0 anmeldelser
5
4
3
2
1
0
0
0
0
0

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan sende deg informasjon om rabattkoder, tilbud og nyheter relatert til vårt sortiment via e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med vår personvernerklæring.