Økologisk pasta med grønne erter og quinoa
Deilig økologisk pasta av proteinrike grønne erter og hvit quinoa.
Fremstilt i Italia. Rik på protein og fiber.
Bruksanvisning:
Hell 80 g pasta i kokende vann. La det småkoke ca. 6 minutter, rør om underveis. Hell av vannet og serveres straks.
Oppbevaring:
Oppbevares tørt og kjølig.
Innhold: 250g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1463 kJ / 346 kcal |
Fett |
2,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,4 g |
Karbohydrater |
56 g |
- herav sukkerarter |
2,8 g |
Fiber |
7,2 g |
Protein |
21 g |
Salt |
0,02 g |
Inneholder:
250 g
Grønn ertemel* 85 %, Quinoamel* 15 %
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Opphavsland:
Italia
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
otroligt god!
09-10-2021



