Kløver vaselin - 40g

1
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Kløver vaselin kan brukes til alt fra tørre lepper til tørre føtter, fra baby pleie til lip gloss, samt til hunde potene som blir såre om vinteren på grunn av saltstrødde veier. 

Historien til Kløver vaselin
Kløver vaselin ble utviklet for over 125 år siden av Robert Augustus Chesebrough i USA. Han var en kjemiker og jobbet i oljeindustrien da han oppdaget at arbeiderne smurte huden inn i oljerester for å pleie sår på hender og føtter. Robert tok en prøve med tilbake til sitt laboratorium. Her renset han oljen og fant ut at den ble til en gjennomsiktig og lufttom vaselin - en kombinasjon av det tyske ordet for vann, og det greske ordet for olivenolje.

En ren råvare
Kløver Vaselin er et fett som består av ren råvare som ikke inneholder vann, og trenger derfor ikke å tilsettes konserveringsmiddel. Produktet er også fri for parfyme og fargestoffer.

Bruksområder
Kløver vaselin har et svært bredt omfang. Produktet kan brukes på alt fra tørre lepper til tørre føtter, fra baby pleie til lip gloss, samt til hunde potene som blir såre om vinteren på grunn av saltstrødde veier. 

Produktet har også et stort teknisk brukspotensiale, blant annet som en tettingsmasse, smøremiddel til f.eks. knirkende dører og hengsler, svake kraner og dørhåndtak, og er uunnværlig i en båt.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.