Fotkrem

Å smøre inn føttene i fotkrem kan være bra på mange måter, f.eks. for å bli kvitt tørr og hard hud. Les mer om fordelene med å bruke fotkrem her!

95 Produkt(er)

Opplev myke og velstelte føtter med riktig fotkrem

Fotkrem er en viktig del når det kommer til den daglige hudpleierutinen. Føttene utsettes for mye slitasje, og kan derfor lett bli tørre og ru. En god fotkrem bidrar til å opprettholde myk og velstelt hud, samt forebygge rifter, sprukne hæler og andre plager som kan komme som følge av tørr og hard hud.

For å oppnå best resultat anbefales det å bruke fotkrem regelmessig, spesielt etter bading og fotbad. Påfør en passende mengde av kremen på ren, tørr hud og masser den godt inn, særlig på de områdene som er spesielt tørre. Det kan være fordelaktig å gjøre det før du legger deg, slik at fotkremen kan rekke å trenge godt inn.

Det finnes mange forskjellige typer fotkrem, som kremer med fuktighetsgivende egenskaper, kremer med ekstra næring for slitne føtter, og kremer som egner seg spesielt godt til sprukne og ekstra tørre hæler. Det er viktig å velge riktig type fotkrem som passer føttenes behov og tilstand.

En fotkrem er generelt en enkel og effektiv måte å opprettholde velstelte og myke føtter. Så sørg for å inkludere en fotkrem i din daglige hudpleierutine for å ta vare på føttene dine.


Hvorfor du bør bruke fotkrem

Det er mange grunner til at du bør bruke fotkrem regelmessig. Her er noen av de viktigste:

  1. Forebygger tørr hud: Føttene utsettes for mye stress og slitasje i løpet av dagen, noe som kan føre til tørr og ru hud. Fotkrem bidrar til å fukte og gi næring til huden slik at den forblir myk og smidig.
  2. Behandler sprukne hæler: Sprukne hæler kan være smertefullt og ubehagelig. En god fotkrem kan bidra til å redusere sprukne hæler ved å fukte og myke opp huden.
  3. Forebygger fotproblemer: Fotkrem kan også bidra til å forebygge andre fotproblemer, som rifter og hard hud.
  4. Forbedrer blodsirkulasjonen: Masserer du føttene når du legger på fotkrem, kan du bidra til å øke blodsirkulasjonen, noe som er bra for huden og føttenes velvære.

Bli kvitt tørr hud med fotfil og fotkrem – en effektiv kombinasjon

Mange kan ha en tendens til tørr og hard hud på føttene, og for å takle dette er det lurt å bruke en fotfil i kombinasjon med fotkremen din. En fotfil skal ikke brukes hver dag, kun ved behov. Den hjelper til med å fjerne hard hud og døde hudceller, samtidig som fotkremen fukter og gir næring til huden.

Når du har fjernet de døde hudcellene ved hjelp av en fotfil, vil fotkremen absorberes bedre av huden, noe som gir mykere og smidigere hud. Så for å oppnå best resultat anbefales det å bruke en fotfil og fotkrem i kombinasjon. Sørg for å gjøre dette regelmessig når behovet oppstår, for å opprettholde myke, sunne og velstelte føtter.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.