Biosym Omni-B Active - 120 kap

Biosym Omni-B active
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 23782

Omni-B Active er basert på aktiverte B-vitaminer

Inneholder aktiverte former av Riboflavin (B2), Niacin (B3), B6 vitamin, Folsyre(B9) og B12 vitamin. På den måte sikres en effektiv utnyttelse av disse i kroppen.

Det er dessuten tilsatt Lecithin (fosfolipidblend), som er viktige komponenter i kroppens cellemembraner, og de bidrar til en effektiv utnyttelse av B-vitaminene i preparatet.

B-vitaminer bidrar til å styrke immunsystemet, hjertets funksjon, nervesystemet, synet, huden, håret og minsker tretthet og utmattelse.

Omni-B Active minsker tretthet!

  • Inneholder alle B-vitaminer i avbalanserte mengder, flere i deres mest aktive form. Med de essensielle næringsstoffene Cholin og Inositol. I Omni-B Active er det tilsatt et fosfolipidblend. Fosfolipider er viktige komponenter i kroppens cellemembraner. De bidrar til en effektiv utnyttelse av næringsstoffene i Omni-B Active.
  • B-vitaminer bidrar blant annet til å minske tretthet og utmattelse samt til å beskytte cellene mot oxisativt stress. Bidrar også til en normal funksjon av nervesystemet, immunsystem, slimhinner, hud og hår.
  • Cholin bidrar til en normal metabolisme i kroppen og har betydning for både transport og omsetning av fettstoffer. Cholin bidrar dessuten til en normal leverfunksjon.
  • Omni-B Active er registrert hos organisasjonen The Vegan Society. Registreringen i dette regi er garanti for et 100 % vegansk preparat.

Anbefalt daglig dose:

1 kapsel


Innhold: 120 kapsler

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 31 mg
25 mg
niacin (inositolhexaniacinat) 50 mg
Pantothensyre (kalsium-d-pantothenat) 50 mg
Vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat) 12 mg
Biotin (d-biotin) 200 µg
Folsyre (calcium-L-methylfolat) 400 µg
Vitamin B12 (methylcobalamin) 100 µg
Cholin (Vitacholine-cholinbitartrat) 100 mg
inositol (inositol/inositolhexaniacinat) 100 mg
50 mg
RI (ADT) = Anbefalt daglig tilførsel for voksne samt barn fra 11 år og eldre.
Ingredienser:

Vitamin B1 (thiaminmononitrat), vitamin B2 (riboflavin-5'-fosfat), niacin (inositolhexaniacinat), Pantothensyre (kalsium-d-pantothenat), vitamin B6 (pyridoxal-5'-fosfat), Biotin (d-biotin), folsyre (Extrafolate-S - calcium-L-methylfolat), Vitamin B12 (methylcobalamin), Cholin (Vitacholine - cholinbitartrat), inositol (inositol/inositolhexaniacinat), Lecithin (fosfolipidblend), Vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, Silisiumdioksid, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.