Vaseline Leppepomade - 20g

1
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 6569

Vaseline Lip Balm - din hjelp mot tørre og sprukne lepper

Hvis du lider av ekstremt tørre og sprukne lepper, vil vaselin leppepomade være til stor hjelp. Vaselin leppepomade inneholder ikke vann, som tørker ut leppene.

Huden på leppene er så tynn og forskjellig fra resten av ansiktet, og det er derfor de er røde og kan bli blå i kulden. Leppene krever derfor mer oppmerksomhet og fuktighet enn resten av huden. Både sommer og vinter kan leppene bli irriterte. Sol og saltvann kan få leppene til å føles ømme og prikkende. Om vinteren kan den iskalde vinden og den tørre vinterluften tørke ut leppene. Men noe av det verste for leppene er ditt eget spytt. Hvis du ofte slikker eller biter deg i leppene, går enzymene i spyttet ditt inn og plager leppene dine, slik at de tørker ut raskere.

Ikke vær redd for at overdreven bruk av leppepomade er avhengighetsskapende, det er en av de største mytene som ikke stemmer. Huden blir ikke avhengig av fuktighet, den kan være tørr og trenge fuktighet, men den blir ikke avhengig av et bestemt produkt, olje eller fuktighetskrem.

Lip Therapy Original: Den originale gule leppepomaden uten parfyme og smakstilsetninger i en blå boks. Den er lett å ha med seg i lommen og er spesielt god for tørre og sprukne lepper.

Lip Therapy Aloe Vera: Denne leppepomaden med aloe vera er kjent for sine fantastiske fuktighetsgivende egenskaper. Aloe vera er rik på vitaminer og mineraler, og utallige studier har vist at aloe vera inneholder fuktighetsbevarende stoffer som har en beroligende effekt på huden. Det er spesielt bra hvis leppene dine også er såre og irriterte.

Lip Therapy Cocoa Butter: Denne leppepomaden har en duft av kakao og vanilje. Den inneholder naturlig kakaosmør, som mykgjør leppene og gir en lett glans. Har en helende effekt på sprukne lepper.

Funksjoner:

  • Leppepomade i flere smaker
  • Pleier og gir fuktighet til ekstremt tørre lepper
  • Huden på leppene er tynn og derfor lett å irritere
  • Slikker du deg på leppene, blir leppene tørre og irriterte
  • Leppene blir ikke avhengige av leppepomade

Bruk:


Innhold:
20g.

Aloe Vera Inneholder:
Ingredienser:

Petrolatum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Isopropyl Myristate, Aromaer, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicyate, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

Original Inneholder:
Cocoa Butter Inneholder:

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 6569

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.