Weleda Sensitive Facial Lotion - 30 ml

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Sensitive
Varenummer: 757

Weleda Sensitive Facial Lotion for sensitiv ansiktshud

Weleda Sensitive Facial Lotion for ansiktet er en lett og deilig fuktighetskrem som er perfekt for å berolige og gi næring til sensitiv hud. Kremen har en beskyttende effekt og behandler skånsomt og naturlig kombinasjonshud eller hud som er irritert og sensitiv. Weleda vet at sensitiv hud krever den beste og mest skånsomme pleien, og derfor har de skapt denne kremen på den rike mandelen.

Nøkkelingrediensen i den milde kremen er mandelolje laget av økologiske mandler, som er fullpakket med vitaminer, mineraler og umettede fettsyrer som gir næring til huden og gjør den babybløt. Oljen virker beroligende og stabiliserer hudens beskyttende lag, samtidig som den tilfører fuktighet i de dypere lagene. Dette gjør mandel til den perfekte naturlige ingrediensen for behandling av tørr og sensitiv hud. Oljen trekker raskt inn i huden, noe som gjør produktet ultralett.

Når du bruker produktet, vil ansiktet føles beroliget og mettet. Kremen er parfymefri og er derfor også perfekt for parfymeallergikere og annen sensitiv hud. 75 % av testpersonene opplever at kremen beroliger irritert hud, så du bør unne ansiktet ditt denne herlige kremen.

Funksjoner:

  • Lett fuktighetskrem
  • Er mild og skånsom
  • Beskytter og pleier huden
  • Egnet for kombinert og sensitiv hud
  • Har en kjølende og beroligende effekt
  • Uten parfyme

Bruk:

Lotionen påføres som en vanlig krem i ansiktet og på halsen etter rensing morgen og kveld. Lotionen trenger raskt inn i huden og egner seg derfor godt under sminke. Passer for alle hudtyper, men anbefales for kombinert og sensitiv hud.


Innhold:
30 ml

Ingredienser:

Water (Aqua), Olje fra Prunus amygdalus dulcis* (mandel), Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Hydrolyzed Beeswax, Frøolje fra Prunus Domestica (plomme), Xanthan Gum, Lactic Acid

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Opphavsland: Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Sensitive
Varenummer: 757
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.