Shirataki spaghetti glutenfri - 200 gr.
Shirataki er laget av fibre (glukomannanfibre) fra konjakroten.
Shirataki-spaghetti kan brukes i alle retter og trenger bare å varmes opp, da de ikke endrer konsistens.
Bruksanvisning: Skyll under varmt vann og varm opp i kokende vann eller stek i wok.
Oppbevares tørt og kjølig.
Innhold. 200 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
Fett |
<0,1 g |
- herav mettede fettsyrer |
<0,1 g |
Karbohydrater |
1,1 g |
- herav sukkerarter |
<0,2 g |
Kostfibre |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Inneholder:
200 g
Renset vann, Konjak fiber mel, Kalsiumhydroksid
Opphavsland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.