Solaray Cal-Mag Citrat - 150 kapsler

Solaray Cal-Mag Citrat - 150 kapsler
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag Citrat
Varenummer: 7352

Cal-Mag Citrat med vitamin D og K2 er en unik kombinasjon av kalsium, magnesium, vitamin D3 og K2, utviklet til optimalt vedlikehold av skjelett og tenner.

Cal-Mag Citrat med vitamin D og K2 inneholder vitaminer og mineraler som er viktige for skjelettet. Kalsium utgjør sammen med magnesium og fosfor en stor del av knoklene, og gir skjelettvevet styrke. Kalsium og magnesium bidrar derfor til vedlikehold av normale knokler og tenner samt en normal muskelfunksjon.

Vitamin D bidrar til et normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, i og med D-vitamin fremmer opptaket av kalsium fra tarmen og innbygning av kalsium i knoklene. Dessuten bidrar D-vitamin til å vedlikeholde en normal muskelfunksjon. D-vitamin tilføres fra kosten og dannes dessuten i huden ved solens stråler. I vinterhalvåret kan det derfor forekomme D-vitaminmangel pga. manglende sollys. Også vitamin K bidrar til å vedlikeholde normale knokler.

I Cal-Mag med vitamin D og K2 finnes kalsium og magnesium bundet til sitronsyre, hvilket sikrer et godt opptak, også selv om det tas uten for et måltid.

Cal-Mag med vitamin D og K2 inneholder urtene persille, brøndkarse, alfalfa og løvetann som er en ekstra kilde til bl.a. kalsium og magnesium.

Cal-Mag Citrat med vitamin D ble kåret som årets helsekostprodukt i 2009.

Dosering:
3 kapsler daglig med rikelig vann. Doseringen kan tas samlet eller fordelt over dagen.

Solaray Cal-Mag Citrat med vitamin D og K2 vitamin kan med fordel kombineres med Ultra Omega 3-6-9 og Spektro Multi-Vita-min.

3 kapsler inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Vitamin K2 (Menaquinon-7)

50

µg

Vitamin D3 (kolekalsiferol)

25

µg

Kalsium (trikalsiumcitrat, kalsiumhydroksid)

500

mg

Magnesium (Magnesiumoxid, Trimagnesiumcitrat)

250

mg

Urter

1

mg

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke faslagt.
Ingredienser:

Kalsiumkarbonat, fyllemiddel: Rismel, Veg. kapsel (hydroxypropylmethylcellulose fra plante), Magnesiumoksid, Konsistensmiddel: Magnesiumsalter av fettsyrer fra bærekraftig palmeolje, Kalsiumsitrat, Kalsiumhydroxid, Menaquinon-7, Magnesiumsitrat, Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyre), alfalfa, urt (Medicago sativa L.), Løvetann, rot (Taraxacum officinale Weber), Brøndkarse, blad (Rorippa nasturtiumaquaticum R. Br), Persille, urt (Petroselinum crispum (Mill))

Opphavsland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.