Solaray


Med Solaray får du kosttilskudd av topp kvalitet! Les mer om Solaray her!

70 Produkt(er)

Bak Solaray

Solaray ble grunnlagt i USA i 1973 med det formål å gi verden enkel tilgang til spesialiserte urter, vitaminer og mineraler. Til å begynne med fokuserte Solaray først og fremst på urtetilskudd. Men etter hvert utviklet Solaray et komplett sortiment av vitaminer, mineraler, oljer, melkesyrebakterier og urter og er i dag et av de ledende og største på markedet.

I dag kan du kjenne igjen de ulike typene kosttilskudd på fargen på lokkene. Solaray har gjort det enkelt å skille produktene fra hverandre ved å dele dem inn i noen generelle kategorier. Hvert kosttilskudd har et farget lokk og er inndelt på denne måten:

  • Grønt lokk: Én urt
  • Hvitt lokk: Vitaminer, mineraler, melkesyre og fettsyrer
  • Blått lokk: Urteblanding
  • Lilla lokk: Urteekstrakt

Dette gjør det raskt og enkelt å finne det kosttilskuddet du ønsker.

Med24.dk er stolt offisiell distributør i Danmark av over 80 kosttilskudd fra Solaray. Vi har valgt å distribuere Solaray fordi vi deler selskapets engasjement for å gjøre det enkelt å leve sunt. Blant annet er Cal mag-serien et av våre mest solgte kosttilskudd, der du får en kombinasjon av kalsium og magnesium som sikrer best mulig opptak.


Kosttilskudd av høyeste kvalitet

Solaray er opptatt av at kosttilskuddene deres er laget av de mest naturlige ingrediensene de kan finne. De mener at kvalitet starter med å velge de beste råvarene. Regnbuen på produktene symboliserer selskapets verdier og engasjement for innovasjon, kvalitet, lojalitet, utdanning og service. En av grunnene til at Solaray har blitt så populært over hele verden, er deres dedikasjon til å produsere kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Solaray er en av de største aktørene på markedet når det gjelder kosttilskudd. Derfor brukes det mye ressurser på forskning og utvikling, og det går absolutt ikke på kompromiss med kvaliteten.

Solaray tilbyr kosttilskudd av førsteklasses kvalitet, noe som betyr at det brukes naturlige hjelpestoffer, fyllstoffer, søtningsmidler, fargestoffer, smakstilsetninger og konserveringsmidler. I tillegg er alle Solarays kosttilskudd fri for gluten, laktose og kunstige tilsetningsstoffer.

Solaray går ikke på kompromiss

Solaray tester alle råvarer nøye før de brukes i produksjonen av produktene. Råvarene testes blant annet for potens og styrke, noe som betyr at alle kosttilskudd leveres med nøyaktig samme styrke og egenskaper. Det betyr at du kan være sikker på at du får de samme gode egenskapene hver gang du kjøper et kosttilskudd fra Solaray. De mange testene og den omfattende kvalitetskontrollen gjør at Solaray garanterer at det ikke er tilsatt andre ingredienser enn de som står på etiketten.


De mest populære kosttilskuddene og vitaminene fra Solaray

Solaray har på kort tid blitt et varemerke som finnes i mange danske hjem, og det med god grunn. Hos Solaray finner du kosttilskudd som kan dekke de fleste behov.

Solaray Mega B-stress

Mega B-stress er et B-vitaminkompleks som kan bidra til å gi kroppen energi i perioder med stress. I tillegg til B-vitaminer inneholder Mega B-stress også vitamin C, magnesium og ulike urter. C-vitamin og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, til nervesystemets normale funksjon og til normal energiomsetning. I tillegg bidrar vitamin C til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Solaray Mega B-Stress inneholder også biotin som bidrar til normalt hår, samt riboflavin og niacin som bidrar til å opprettholde normal hud.

Solaray Magnesiumcitrat

Magnesium Citrate fra Solaray er et hurtigabsorberende kosttilskudd basert på magnesium fra kilden: magnesiumcitrat. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, opprettholdelse av normale bein og tenner, normal energiomsetning og reduksjon av tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar magnesiumet i Solaray Magnesium Citrate også til nervesystemets normale funksjon og normal psykologisk funksjon.

Solaray Multidophilus 24

I én daglig dose får du hele 30 milliarder melkesyrebakterier fra 24 utvalgte stammer. Melkesyrebakterier finnes som en del av den naturlige tarmfloraen. Det er viktig at vi har melkesyrebakterier i kroppen for å opprettholde en normal mage- og tarmflora.

Solaray All Energy

Kosttilskuddet All Energy fra Solaray er spesielt rettet mot personer som ønsker ekstra energi i hverdagen. Det inneholder både vitaminer og urter som hjelper til med dette. Solaray All Energy inneholder blant annet vitamin C, pantotensyre, niacin, B6 og B12, som bidrar til en normal energiomsetning. I tillegg bidrar vitamin C også til å redusere tretthet og utmattelse. All Energy inneholder også rosenrot, som bidrar til utholdenhet under idrett og er en adaptogen urt som beskytter kroppen under fysisk stress.

Solaray Cal-Mag Citrate med vitamin D og K2

Dette kosttilskuddet fra Solaray er en blanding av kalsium, magnesium og vitamin D3 og K2. Kalsium eller kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale bein og tenner og bidrar til normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til opptaket av kalsium og utnyttelsen av kalsium i kroppen. På denne måten bidrar vitamin D også til å opprettholde et normalt skjelett og normale tenner. Vitamin K2 bidrar til å opprettholde et normalt skjelett.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.