Kalsium - Kalk

Kalsium (også kjent som kalk) er det mest utbredte mineralet i kroppen. Kalk har flere viktige funksjoner som blandt annet omfatter oppbygging av sunne knokler og tenner, regulering av muskelsammentrekninger og sikring av normal blodkoagulering. Ca. 99% av kalsium i kroppen er bunnet i knoklene og tennene. Hver dag mister vi kalk og det er derfor viktig å få det gjennom kosten. De mest kalsiumrike matvarene er blandt annet melk, ost, bladgrønnsaker, nøtter og fisk. For voksne anbefales det en daglig tilførsel av kalsium på ca 900mg. 
64 Produkt(er)
Kalk i tilskuddsform finnes både som enkelt og kombinerte preparater sammen med D-vitamin, da D-vitamin stimulerer oppptakelsen av kalk i kroppen. Med24 har et bredt utvalg av kalsiumtilskudd fra kjente merkser som Unikalk (Basic, Plus, Forte, Forte K2 Ektra, Mega og Kids) Berthelsen (Kalk balance), Vitalia (Magnesium + calcium) og Natur Drogeriet (Østersskall). 
Mangel på Kalsium kalles hypokalsemi. Vanlige symptomer på hypokalsemi er nummenhet eller prikking i fringrene, muskelkramper, sløvhet, nedsatt appetitt, mental forvirring, skelettmisdannelser, dermatitis, nedsatt vekst hos barn, knokkelskjørhet (osteoporose) og rakitt (engelsk syke) 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.