VitaYummy Kalsium & Vitamin D - 60 stk.

1
1
1
1
1
Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 41825

Nyhet fra VitaYummy - Kalsium og Vitamin D er til deg som ønsker et ekstra tilskudd av D-vitamin og kalk

For oss skandinavere gjelder det at vi ofte kommer i underskudd av vitamin D. Solen skinner ikke så ofte her oppe som kroppen egentlig har bruk for. Derfor kan det være en mulighet å ta et kosttilskudd som inneholder D-vitamin. 

Den nye VitaYummy Kalsium & Vitamin D er din mulighet for å for det ekstra tilskuddet - og med på kjøpet som lekre og velsmakende vingummibamser. Produkter er spesielt utviklet til oss i Skandinavia for å gi et ekstra tilskudd av kalk og D-vitamin. 
Kalsium bidrar til vedlikeholdelsen av normale knokler og tenner, mens vitamin D bidrar til å styrke vårt immunforsvar. I tllegg er vitamin D viktig for at vi kan oppta og utnytte kalsium optimalt i kroppen vår. 
 
Så her får du et kosttilskudd hvor du kan styrke dine knokler, tenner og ditt immunsystem ved å få et ekstra boost av kalk og vitamin D - ved å ta 2 vingummivitaminer om dagen fra VitaYummy. Disse gummies kan brukes både av barn fra 3 år og voksne!

Tyggebamsene har en lekker smak av bringebær og det er brukt 100% naturlige smaks- og fargestoffer. Og så er de glutenfri samt veganske.

Finn de andre varianter av gummies fra VitaYummy her!

Dosering og bruk:

Barn 3-10 år: 1 tyggebamse daglig

Voksne: 2 tyggebamser daglig


Innhold:
60 stk.

Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Vitamin D

5

µg

100%

Kalsium

300

mg

38%

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glukosesirup, Rørsukker, Kalsiumsalter av orthophosphorsyre, Bindemiddel (pektin), Surhetsregulerende middel (sitronsyre), Naturlig fargestoff (gulrot og solbær), Naturlig aroma (bringebær), Overflatebehandlingsmiddel (carnauba voks), Vegetabilsk olje (kokos og raps), Carnaubavoks, Vit. D (Kolekalsiferol)

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 41825
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.