VitaYummy


VitaYummy er et skjønnhetsmerke og vitaminalfabet for hele familien. Les mer om VitaYummy!

18 Produkt(er)

VitaYummy - deilige gummivitaminer for både indre skjønnhet og hverdagen

Mange velger å spise vitaminene sine i vingummiform. Det skyldes ikke minst den gode smaken og konsistensen, som har stor betydning for om du husker dem hver dag. Med gummivitaminer, som VitaYummy, går du fra noe du må huske til en liten daglig godbit som du gleder deg til.

I et testpanel av Med24-kunder sa flertallet at det var lett å huske de daglige vitaminene fordi smaken og konsistensen gjorde det enkelt.

Stort bilde av 2 VitaYummy Kollagen og 2 VitaYummy Hår og negler

VitaYummy: et bredt utvalg av smakfulle kosttilskudd

Med så mange forskjellige relevante produkter i VitaYummy-merket kan det være vanskelig å velge mellom dem - og bør man det? Ja, det må du dessverre.

Årsaken til begrensningen på antall smaker du kan bruke samtidig, er at Fødevarestyrelsen har fastsatt regler for hvor mange vitaminer og mineraler du bør innta per dag.

VitaYummys vitaminer tilhører kategorien kosttilskudd, og derfor er de regulert av Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsen arbeider med en liste over anbefalte daglige mengder av vitaminer og mineraler, også kalt daglig referanseinntak.

Det er viktig å være oppmerksom på fettløselige vitaminer som A, D, E og K, da de kan hope seg opp i kroppen, mens de vannløselige vitaminene B og C skilles ut i urinen hvis du har tatt en høyere dose enn nødvendig.VitaYummy for din skjønnhetsrutine

En av våre kunders absolutte favoritter er VitaYummy Hair & Nails, som er en hit når du vil ha vakre negler og skinnende hår.

VitaYummy Hair & Nails finnes i to smaker i to varianter: Bringebær 60 stk, Fersken 60 stk og 90 stk mix Bringebær & Fersken. Produktene inneholder blant annet 5000 µg biotin. Biotin bidrar til å opprettholde normalt hår og normale negler, normal energiomsetning og normal omsetning av makronæringsstoffer.

I tillegg er VitaYummy Hair & Nails også ditt daglige vitamintilskudd - inkludert D-vitamin.

Vakker hud med VitaYummy Collagen og VitaYummy Tan & Glow

Hvis du er på utkikk etter et kollagentilskudd til huden din, er VitaYummy Collagen et godt alternativ. Kollagen fra Verisol® reduserer fine linjer og bidrar til å minimere cellulitter*, og vitamin C bidrar til normal kollagendannelse. Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normale slimhinner, og sink bidrar til å opprettholde normal hud.

*M. Schunck, V.Zague, S. Oesser og E. Proksch. J in Med Food2(015 18(12):1340-8).

VitaYummy Tan & Glow er populær i vår- og sommerperioden, da innholdet bidrar til en vakker sommerglød og forlenger den oppnådde brunfargen.VitaYummy hverdagsvitaminer

Miljøbilde - VitaYummy hår og negler + kollagenVitaYummy Adult Multi er et deilig gummivitamin som enkelt og greit bidrar til din daglige helse og tilfører deg viktige vitaminer. Denne multivitaminen for voksne inneholder vitamin A, vitamin D, vitamin E og B12, som alle bidrar til å opprettholde immunforsvaret.

Vitayummy Omega 3 er en forbrukerfavoritt når det gjelder Omega 3 - og er også en klar hverdagsfavoritt når det gjelder kosttilskudd. VitaYummy Omega 3 er vegansk og algebasert og finnes i to deilige smaker: fersken og sitron.

Calcium & D er for deg som har behov for å supplere kostholdet med ekstra kalsium og D-vitamin.

I vinterhalvåret kan det være en god idé å supplere med et D-vitamintilskudd. Fødevarestyrelsen anbefaler at alle voksne og barn fra 4 år og oppover tar et tilskudd som inneholder 5-10 μg D-vitamin fra oktober til april. Mange velger VitaYummy Adults Multi og VitaYummy D3 som en god kombinasjon til høsten og vinteren.Deilige og tyggbare vitaminer for barn


Selv om et vanlig kosthold vanligvis dekker barns behov for vitaminer og mineraler, kan det være en utfordring å få dem til å spise sunt og variert. Derfor er det å supplere kostholdet med to VitaYummy Kids Multivitaminer om dagen en enkel og morsom løsning som barnet ditt vil huske deg for.

I tillegg er VitaYummy D3, Omega 3 og Kalsium & D også egnet for barn.

Om VitaYummy

VitaYummy er et dansk skjønnhetsmerke og vitaminalfabet for hele familien. Den daglige vitaminkilden som er lett å huske fordi smaken er drivkraften. VitaYummys er kosttilskudd uten kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og søtstoffer. Alle VitaYummys-vitaminer i det burgunderrøde universet er uten animalsk gelatin og egner seg derfor godt for veganere.

Miljøbilde - VitaYummy Kids Multi + Adults Multi - VitaYummy Kids Multi + Adults Multi

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.