Gummies - vitamintilskudd i geléform

Her finner du alle våre vitamin "gummies". Vi har flere ulike typer og smaksvarianter, både for voksne og barn. Finn din favoritt!

70 Produkt(er)

Gummies - en deilig måte å få i seg nyttige næringsstoffer på

For mange kan vitaminer og kosttilskudd være en dårlig opplevelse på grunn av svelgevansker og dårlig smak. Dessverre får de fleste ikke i seg nok næringsstoffer i form av vitaminer og mineraler gjennom kosten, som er noen av de viktige og gunstige stoffene kroppen trenger for å fungere optimalt.

De fleste tar multivitaminer og andre kosttilskudd for å sikre at behovet er dekket - og gummies er kosttilskuddet som appellerer til alle voksne og barn som er kresne og sliter med de vanlige kosttilskuddene.

Hva er gummies?

Gummies er smakfulle og deilige vingummier, også kjent som gummivitaminer og tyggegummibjørner for barn. I likhet med andre kosttilskudd har vingummier gunstige næringsstoffer som bidrar til å gi kroppen det den trenger. 

Også tilgjengelig for veganere

Hovedingrediensen i de fleste gummier er gelatin, men for vegetarianere og veganere finnes det også vitamingummier laget av plantebasert gelatin, for eksempel pektin. Alle Beauty Bear gummivitaminer er blant annet veganvennlige. Det samme gjelder noen av Kids Zoo gummies for barn.

Et populært kosttilskudd

Tidligere ble gummies sett på som en morsom og velsmakende måte å gi barn nødvendige vitaminer. I dag er de imidlertid også blitt et populært kosttilskudd for voksne som har problemer med å svelge og ikke liker smaken av vanlige tabletter eller kapsier. Gummies er enkle å tygge og svelge, og tas opp naturlig og effektivt i kroppen.

Konsistensen og innholdet i gummiene gir forbrukeren en behagelig, deilig, næringsrik og smakfull opplevelse. De fleste anser kosttilskuddet som et daglig mellommåltid. Mange er spesielt glade i tilskuddet fordi den behagelige opplevelsen gjør det vanskelig å glemme å ta de daglige vitaminene eller mineralene.

Vi tilbyr deg de største favorittene blant gummies

I sortimentet hos Med24.no finner du blant annet:

VitaYummy Hair & Nails: Hair and Nail gummies inneholder fantastiske ingredienser, blant annet biotin, vitamin D og B12, som bidrar til å styrke og opprettholde sunt hår og sunne negler. Kosttilskuddet inneholder kun naturlige smaker og farger, og kan brukes til alle hårtyper.

Beauty Bear: Beauty Bear vitamins tilbyr noen unike kosttilskudd for hår, hud og negler. En av de største favorittene er Beauty Bear Tan. Den har en deilig ferskenpreget smak og bidrar til at huden får en vakker og varig sommerglød og farge.

Kids Zoo Multivitamin: Disse er også kjent som tyggetabletter og er et fantastisk tilskudd av de mest nødvendige og næringsrike vitaminene barnet ditt kan få. De har en deilig jordbærsmak og er formet som søte gummibjørner, som gir barnet en morsom og hyggelig opplevelse når det spiser dem. De inneholder heller ingen kunstige smaker eller skadelige stoffer.

Kjøp gummies hos Med24.no

Hos Med24.no tilbyr vi et utvalg av viktige og velsmakende vitamingummies, til eksklusive priser og tilbud!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.