Kosttilskudd til sport & idrett

27 Produkt(er)

Nå målet ditt med sportstilskudd!

Mange kjenner til sportsernæring som proteinpulver, kreatin og BCAA, som blant annet hjelper deg med å nå dine fysiske mål når du trener og bygger muskler. Men det finnes også kosttilskudd som bidrar til fysisk ytelse og restitusjon.

På Med24.no har vi samlet en rekke av de mest brukte kosttilskuddene til fitness og sport, slik at du kan bidra til den ekstra næringen kroppen din trenger under trening.

Øk ytelsen din og unngå skader

Når vi driver med intens fysisk trening eller idrett, bruker vi indre ressurser og energi for å yte maksimalt. Blant annet brytes musklene ned slik at de kan bygges opp igjen større og sterkere. Dette skaper grunnlag for at kroppen trenger et ekstra tilskudd av næringsstoffer – alt fra protein, fett og karbohydrater til vitaminer, fettsyrer og mineraler.

Dette ekstra næringsinntaket kan oppnås enten gjennom et variert kosthold eller ved å supplere kosten med kosttilskudd. Men muskelbygging er ikke den eneste grunnen til at kosttilskudd, sportsprodukter eller prestasjonsernæring har blitt et så verdenskjent fenomen. De kan bidra til mange faktorer både før, under og etter fysisk aktivitet.

Blant annet kan kosttilskudd til sport bidra til dette:

  • For å fremme kroppens tilpasning til trening.
  • Forbedre kroppens energiforsyning.
  • Fremme restitusjon mellom treningsøktene og etter trening.
  • Opprettholde god helse og redusere risikoen for utmattelse, sykdom og skader.
  • Forbedre prestasjonsevnen.
  • Sikre en enkel og rask tilførsel av viktige næringsstoffer som kroppen trenger blant annet for å gjenoppbygge musklene.

Hvilke næringsstoffer er viktige for treningen?

Generelt bør du sørge for at du får i deg nok av alle nødvendige stoffer for kroppen din. Oftest gjøres dette gjennom et variert kosthold, men for noen kan det være nødvendig med tilskudd for å sikre optimal helse og fysiske mål.

Blant de vitaminene som oftest anbefales i forbindelse med trening, er vitamin C, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til å opprettholde immunforsvaret under intens fysisk trening.

B-vitaminer er også viktige, ettersom de er vannløselige og skilles ut gjennom svette og urin. De er også avgjørende for at kroppen skal kunne produsere og gjenoppbygge celler og omdanne proteiner og sukker til energi.

I tillegg nevnes magnesium, sunne fettsyrer (omega 3) og proteiner som stoffer som bør vektlegges under regelmessig trening. Listen kan virke lang og uoversiktlig for den ukyndige, men med vårt utvalg av kosttilskudd kan den raskt gjøres enkel og overkommelig. Sportstilskudd og multivitaminer for trening er spesialutviklede kosttilskudd som bidrar til å dekke alle dine behov gjennom hele prosessen.

Kosttilskudd for å nå dine fysiske mål

I sortimentet på Med24.no finner du noen av de mest anerkjente merkene til konkurransedyktige priser, i tillegg til kundefavoritter som f.eks:

Puori O3 Omega-3, som har et høyt og rent innhold av omega 3 av høy kvalitet.

Solaray All Energy er et unikt kompleks av deilige urter, vitaminer og mineraler som brukes som energitilskudd. Det kan tas 1-2 timer før en intens fysisk prestasjon.

Bio-Sport fra Pharma Nord bidrar til din aktive livsstil med essensielle omega-3-fettsyrer, vitaminer og mineraler som er gunstige for kroppen når du er fysisk aktiv eller utsetter kroppen for maksimal belastning under trening.

FUTURA Omega 3 Sport har en spesiell sammensetning som bidrar til muskler, hjerte og hjerne, og er generelt rettet mot de som trener. Kapslene inneholder vitamin D, vitamin C, magnesium og et høyt innhold av Omega-3-fettsyrer.

Husk at det ikke er kosttilskuddene som gjør jobben, men at de bidrar til at du når dine fysiske mål som et resultat av din prestasjon og innsats for å få riktig kosthold.

Få i deg protein gjennom sportsernæring

Å få i seg nok protein er avgjørende for trening og muskelbygging. Til dette bruker de fleste sportsernæring i form av proteinpulver, kreatin, BCAA og proteinbarer. Du finner vårt brede utvalg av sportsernæring her!

Protein inneholder aminosyrer, som er byggesteinene i musklene og cellene dine. De spiller derfor en avgjørende rolle i kondisjon og trening. Du finner sportsernæring i mange forskjellige smaker og merker. De er enkle å ta med på farten – spesielt når du ikke har tid til å spise et måltid eller er veldig sulten.

Kjøp de beste kosttilskuddene for muskelbygging hos Med24.no!

På Med24.no finner du billige kosttilskudd fra de beste og største merkene. Hvis du har spørsmål om kosttilskuddene våre, er du mer enn velkommen til å kontakte våre dyktige fagfolk. Du kan møte alle ekspertene her!

De er alltid klare til å gi deg innsikt og ekspertise, slik at du kan ta det riktige valget og få det produktet du ønsker som best kan bidra til din aktive livsstil.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.