Puori Omega-3 O3 - 120 kaps

1
1
1
1
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 9506

Puori O3 med 120 kapsler er et rent, høykvalitets og miljømessig sertifisert Omega-3 kosttilskudd med en frisk og god sitronsmak, som ikke gir fiskeoppstøt

Puori bestreber seg på å skape så ren, frisk og effektiv en fiskeolje som mulig. Det betyr at de like fra fangsten av fisken til produksjonen og raffineringen av oljen, imøtekommer de strengeste kvalitets- og sertifiseringskrav. Dette gjør de både for å sikre at du som forbruker mottar det best mulige produkt og for å skåne miljøet. Dette resulterer i et kompromissløst produkt.

Sertifisert for renhet og friskhet hos IFOS (International Fish Oil Standards)

Puori Omega-3 er sertifisert og testet for renhet og friskhet ved det uavhengige laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards). Her er O3 sertifisert med 5 ut av 5 stjerner. Sjekk friskheten av din egen fiskeolje med batchnummeret bakpå boksen på IFOS' hjemmeside.

Fokus på bærekraftig fiskeri med Friends of the Sea (FOS)

Det brukes hele, små, viltfangede ansjoser fra stillehavet som er forarbeidet og oppkonsentrert direkte på havnen for størst mulig friskhet og renhet. De fisk som blir brukt i Puori O3 er bærekraftig fanget med FOS (Friend Of the Sea) sertifiserte fiskemetoder, hvilket blant annet betyr at fiskeriet suspenderes i ynglesesongen for å bibeholde bestanden, og at det brukes spesialdesignede fiskenett som minimerer bifangst. Ved selve produksjonen brukes 100% av råmaterialet.

Fordeler ved Puori O3:

  • Høy dose Omega-3 (hele 2000 mg herav EPA 1250 mg og DHA 500 mg) - hver kapsel inneholder minst 74% Omega-3 fettsyrer
  • Fiskeoljen kommer fra viltfangede ansjoser som er molekylært destillert to ganger for å fjerne bla. spor av tungmetaller, PCB og dioksiner
  • Bærekraftig fanget og sertifisert av Friend of the Sea (FOS)
  • Behagelig smak av sitron - ingen fiskesmak
  • God opptakelighet
  • Alltid testet og sertifisert for renhet og friskhet av 3. parts laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) og Clean Label (scan QR-koden for å se testresultatene)

Omega-3 bidrar til:

  • EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon*
  • DHA bidrar til å vedlikeholde normalt syn samt hjernefunksjon**

*EPA og DHA bidrar til en normal hjertefunksjon som oppnås ved et daglig inntak på 250mg EPA og DHA.
**DHA bidrar til å vedlikeholde en normal hjernefunksjon og et normalt syn, som oppnås ved et daglig inntak på 250mg DHA.

Bærekraftig emballasje

Emballasjen er 100 % bærekraftig. Puori streber etter å skape produkter som er like så gode for vår planet som de er for oss. Derfor er emballasjen laget av resirkulert PET (RPET) og er 100% resirkulerbar.

Dosering og anbefalt bruk:

Voksne og barn over 11 år:
3 kapsler daglig i forbindelse med et måltid.

Puori O3 finnes også i flytende form og kan finnes her.

Visste du?

- at 3 stk. Puori O3-kapsler gir deg samme mengde omega-3 som hvis du spiste 1000 gram torsk?

Full transparens og gjennomsiktighet overfor deg som forbruker

Puori ønsker at forbrukerne skal vite nøyaktig hva de får når de bruker Puori produkter – både de ting man ikke behøver å skrive på etiketten og om det faktisk er den mengde aktive ingredienser i som etiketten angir. Vi bestreber oss derfor på full transparens til forbrukeren. Det betyr at alle Puoris produkter blir testet av uavhengige 3. parts laboratorier som sikrer at alle objektive testkrav er oppfylt. Puori kan altså ikke på noen måte påvirke resultatet av tredjepartstesten. For Puori er det Clean Label Project som sertifiserer produktene for uønsket innhold. Dette skjer på basis av tester fra utvalgte uavhengige laboratorier som de benytter.

Clean Label Project er en amerikansk non profit basert virksomhet som er spesialisert i testing og merking av matvarer og forbrukerprodukter. I prosessen blir Puoris produkter testet og sertifisert for i alt +130 forskjellige skadelige former for sprøytemidler og tungmetaller, som kan være resultatet av industriell forarbeiding eller miljøforurensing. Helt unikt for Puori så kan du se testresultatene for det enkelte batch ved å scanne QR koden på labelen med kameraet på din telefon.


Innhold:
120 kapsler

3 kapsler inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Konsentrert fiskeolje

2700

mg

Total omega-3 fettsyrer:

2000

mg

- herav EPA

1250

mg

- herav DHA

500

mg

Andre omega-3 fettsyrer

250

mg

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fiskeolje (Ansjos), Gelatin (fra kveg), Konsistensmiddel (glyserol, vann), Fargestoff (karamell), Aroma (naturlig sitronsmak), Antioksidant (tokoferolrikt ekstrakt)

Allergener:

Fisk

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Laktose Fri Friend of the Sea IFOS Product Report

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.