Solaray Cal-Mag Citrate + vitamin D - 180 kapsler

Solaray Cal-Mag Citrate + vitamin D - 180 kapsler
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag Citrat
Varenummer: 2566

Solaray Cal-Mag Citrate + vitamin D inneholder mineraler og D-vitamin som er viktige for å vedlikeholde et sunt skjelett

Solaray Cal-Mag med vitamin D inneholder mineraler og D-vitamin som er viktige for vårt skjelett og tenner. Kalsium, sammen med magnesium og fosfor, utgjør en stor del av skjelettet vårt, og gir knokkelvevet styrke. Kalsium og magnesium bidrar til å vedlikeholde normalt skjelett og tenner, samt en normal muskelfunksjon. 

D vitamin birdrar til en normal opptakelse og utnyttelse av kalsium og fosfor, i og med at D vitamin fremmer opptakelse av kalsium fra tarmen og innbygging av kalsium i skjelettet. I tillegg bidrar D vitamin til å vedlikeholde en normal muskelfunksjon. D vitamin tilføres vanligvis fra kosten, og dannes i huden når vi eksponeres for solstråler. I vinterhalvåret kan det derfor forekomme D-vitaminmangel pga manglende sollys. 


I Cal-Mag med vitamin D er kalsium og magnesium bunnet til sitronsyre, som gjør mineralene enklere å oppta i kroppen, også når det tas utenom et måltid. Solaray Cal-Mag med vitamin D inneholder urtene persille, brønnkarse, alfalfa og løvetann, som alle inneholder vitamer og mineraler. 

Solaray Cal-Mag med vitamin D er kommer i  vegetabilske kapsler. 

Dosering:
3 kapsler daglig, enten samlet eller fordelt utover dagen. 

3 kapsler inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Vitamin D3 (kolekalsiferol)

25

µg

Kalsium (Kalsiumcitrat, kalsiumhydroxid, kalsiumcarbonat)

500

mg

Magnesium (Magnesiumoxid, Trimagnesiumcitrat)

250

mg

Urter (Alfalfa, Løvetann, Brønnkarse, Persille)

1

mg

Ingredienser:

Kalsiumkarbonat, fyllemiddel: Rismel, Veg. kapsel (hydroxypropylmethylcellulose fra plante), Magnesiumoksid, Konsistensmiddel: Magnesiumsalter av fettsyrer fra bærekraftig palmeolje, Kalsiumsitrat, Kalsiumhydroxid, Magnesiumsitrat, Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyre), alfalfa, urt (Medicago sativa L.), Løvetann, rot (Taraxacum officinale Weber), Brøndkarse, blad (Rorippa nasturtiumaquaticum R. Br), Persille, urt (Petroselinum crispum Mill.)

Opphavsland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.