Solaray Cal-Mag 1:1 Citrate + vitamin D - 90 kapsler

1
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag Citrat
Varenummer: 2567

Solaray Cal-Mag Citrat + D-vitamin - inneholder mineraler og D-vitamin som er viktig for beinene

Solaray Cal-Mag Citrat med vitamin D inneholder mineraler og D-vitamin som er viktig for beinene. Kalsium utgjør sammen med magnesium og fosfor en stor del av beinene og de gir benvevet styrke. Kalsium og magnesium bidrar derfor til vedlikeholdelse av normale bein og tenner, samt til en normal muskelfunksjon.

Vitamin D bidrar til normal absorpsjon og utnyttelse av kalsium og fosfor - D-vitamin fremmer absorpsjonen av kalsium fra tarmen og inkorporering av kalsium i beinene. Dessuten bidrar D-vitamin til å vedlikeholde en normal muskelfunksjon. D-vitamin tilføres fra kosten og dannes i tillegg i huden fra solstråler. I vinterhalvåret kan det derfor forekomme D-vitaminmangel hos mange mennesker pga. manglende sollys.

I Cal-Mag med vitamin D finnes kalsium og magnesium bundet til sitronsyre, noe som sikrer god absorpsjon også hvis det ikke inntas sammen med et måltid. Solaray Cal-Mag med vitamin D inneholder urtene persille, brønnkarse, alfalfa og løvetann som alle inneholder vitaminer og mineraler bl.a. kalsium og magnesium.

Solaray Cal-Mag med vitamin D er fremstilt i vegetabilske kapsler.

Dosering:
3 kapsler daglig. Kapslene kan tas samlet eller fordeles utover dagen med rikelig med vann.


Innhold: 90 kapsler


3 kapsler inneholder:
RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kalsiumkarbonat, fyllemiddel: Rismel, Veg. kapsel (hydroxypropylmethylcellulose fra plante), Magnesiumoksid, Konsistensmiddel: Magnesiumsalter av fettsyrer fra bærekraftig palmeolje, Kalsiumsitrat, Kalsiumhydroksid, Magnesiumsitrat, Kolekalsiferol, Alfalfa, urt (Medicago sativa L.), Løvetann, rot (Taraxacum officinale Weber), Brokkoli, blader/stengel/grener (Brassica oleracea L.), Persille, urt (Petroselinum crispum Mill.)

Opphavsland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost. Bør kun anvendes av gravide eller barn etter avtale med lege eller helsepersonell. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag Citrat
Varenummer: 2567

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.