Solaray Cal-Mag 1:1 Citrate + vitamin D - 180 kapsler

Solaray Cal-Mag 1:1 Citrate + vitamin D - 180 kapsler
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat
Varenummer: 2566

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Solaray Cal-Mag 1:1 Citrate + vitamin D inneholder mineraler og D-vitamin som er viktige for å vedlikeholde et sunt skjelett

Solaray Cal-Mag 1:1 med vitamin D inneholder mineraler og D-vitamin som er viktige for vårt skjelett og tenner. Kalsium, sammen med magnesium og fosfor, utgjør en stor del av skjelettet vårt, og gir knokkelvevet styrke. Kalsium og magnesium bidrar til å vedlikeholde normalt skjelett og tenner, samt en normal muskelfunksjon. 

D vitamin birdrar til en normal opptakelse og utnyttelse av kalsium og fosfor, i og med at D vitamin fremmer opptakelse av kalsium fra tarmen og innbygging av kalsium i skjelettet. I tillegg bidrar D vitamin til å vedlikeholde en normal muskelfunksjon. D vitamin tilføres vanligvis fra kosten, og dannes i huden når vi eksponeres for solstråler. I vinterhalvåret kan det derfor forekomme D-vitaminmangel pga manglende sollys. 


I Cal-Mag 1:1 med vitamin D er kalsium og magnesium bunnet til sitronsyre, som gjør mineralene enklere å oppta i kroppen, også når det tas utenom et måltid. Solaray Cal-Mag 1:1 med vitamin D inneholder urtene persille, brønnkarse, alfalfa og løvetann, som alle inneholder vitamer og mineraler. 

Solaray Cal-Mag 1:1 med vitamin D er kommer i  vegetabilske kapsler. 

Dosering:
3 kapsler daglig, enten samlet eller fordelt utover dagen. 

3 kapsler inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Vitamin D3 (cholecalciferol) 25 µg
Calcium (tricalciumcitrat, calciumhydroxid) 500 mg
Magnesium (trimagnesiumcitrat, magnesiumoxid) 500 mg
Urter 1 mg
Ingredienser:

Vitamin D3 (cholecalciferol), Kalsium (tricalciumcitrat, calciumhydroxid), Magnesium (trimagnesiumcitrat, magnesiumoxid), Persille, urt (Petroselinum crispum Mill), Brønnkarse, blad (Nasturtium officinale R. Br.), Alfalfa, blad (Medicago sativa L.), Løvetann, rot (Taraxacum officinale Weber), Stabilisator: Magnesiumsalt av fettsyrer, Vegetabilsk kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose

Opphavsland: USA
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.