Weleda Skin Food Light - 75 ml.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 36409

Weleda Skin Food Light motvirker tørr hud

Weleda's populære klassiker har vært en hit siden den så dagens lys i 1926 - med presis samme innhold som i dag. Denne versjonen av must-have kremen er et lettere hudpleieprodukt med samme funksjon.

Weleda Skin Food er en allround krem spesielt egnet til tørr og ru hud i ansiktet, albuer, hender og føtter. Kremen øker hudens fuktnivå, fasthet, glatthet og celleregenererering.  Den er egnet til alle, og er et absolutt must-have i din hudpleierutine! Kremen har fantastiske egenskaper og virker multifunksjonelt. 

Virkning:
Kremen virker regulerende på huden og etterlater den myk og smidig. Kremen er tilsatt ekstrakter av mild stemorsblomst, ringblomst og kamille, og med sin rike basisolje og innholdet av bivoks tar Skin Food Light seg kjærlig av huden din og gjør den gjennomfuktet og velpleid. Stemor virker beroligende og er kjent for sine kløestillende egenskaper, mens ringblomst og kamille har en beroligende effekt på huden. Med dens fantastiske egenskaper er denne kremen ideell til hele familien, og er meget velegnet til sart, meget tørr og irritert hud. 

Ny Weleda Skin Food

Skin Food Light fra Weleda er, liksom den opprinnelige Skin Food, ytterst egnet til en meget tørr og ru hud. Hvis du ikke liker den veldig rike konsistensen av den originale Skin Food, kan vi anbefale dette alternativet. Light-versjonen av Weledas Skin Food Creme har en lettere og mer lotion-lignende konsistens, som gjør at den absorberes relativt raskere i huden enn den originale. Skin Food Light er bedre egnet til bruk i ansiktet som en lett dagkrem. 

Fordeler:

  • Gir intensiv pleie til tørr hud
  • Gir næring til tørr hud
  • Fukter umiddelbart etter påføring
  • Gir en myk og glatt hud

Anbefalt bruk:

Kremen kan brukes av alle hudtyper men er især anbefalt til tørr hud. Produktet påføres det ønskede området etter behov, så ofte som det er bruk for det. Kremen skal masseres inn i huden til produktet er absorbert.  

Produktet fås også i 30 ml her.


Innhold: 75 ml.

 Water Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables Glycerin Alcohol Glyceryl Stearate Citrate Cera Alba Theobroma Cacao Seed Butter Butyrospermum Parkii Butter Limonene* 1 Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Chamomilla Recutita Flower Extract Calendula Officinalis Extract Viola Tricolor Extract Lanolin Alcohol Carrageenan Xanthan Gum Lactic Acid Glyceryl Caprylate Fragrance* 1 Linalool* 1 Geraniol* 1 Citral* 1

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 36409
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.