Beauté Pacifique Super 3 Booster - 100 ml

Beauté Pacifique Super 3 Booster - 100 ml
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 1140

Super 3 Booster fra Beauté Pacifique er en ekstra sterktvirkende anti-age "Booster" og et gjennombrudd til alle med uren hud.

Kremen inneholder to effektive A-vitamin typer som gjendanner tapt collagenstruktur i hele hudens tykkelse ved å stimulere produksjonen av collagen og elastin. Hudens fiberstruktur forsterkes og gjør den mindre gjennomsiktig. 

Super 3 Booster forebygger og reparerer solens skadelige påvirkninger og reduserer tydelig rynker og strekkmerker. Kremen er også effektiv til pleie av tynn hud f.eks på håndryggen og til behandling av tørre negler.

Inneholder ingredienser som reduserer hudens produksjon av fettstoff og allergenfri Propolis til behandling og forebyggelse av uren hud - også hos unge.

Passer til:

  • Pleie av tynn hud (f.eks. hender og tørre negler)
  • Forebygge uren hud
  • Anti-age hudpleie
  • Strekkmerker

Egenskaper:

  • Markedets kraftigste anti-age produkt
  • Nedsetter hudens fettproduksjon og forebygger problemer med uren hud
  • Inneholder Propolis som bekjemper kviser og motvirker arrdannelse og strekkmerker

Hovedingredienser og deres virkning:

Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte. 

Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate og Argania Spinosa Kernel Extract er sebumregulerende ekstrakter som gjør at selv store og vedvarende problemer med kviser og urenheter motvirkes. 

Propolis Cera Water Extract (PWE) er naturens eget middel mot infeksjoner. Kjent som det honningbiene bruker i sine kuber, her brukt i en allergenfri, farmasøytisk og ren kvalitet. 

Retinyl Acetate og Retinyl Palmitate er en kilde til vitamin A, som har vi formulert for å være svært aktiv - både under oppbevaring og når den påføres på huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan Vitamin A kan arbeide gjennom huden i tilstrekkelige mengder for å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapte kollagenfiber struktur. Dette reduserer rynker og synlige linjer og hudens struktur over hele huden forynget. I vårt patent kombinasjon av squalan, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, vitamin A har et unikt antialdringseffekt. 

Ultralydstudier har vist anti-age effekter svarende til 10-20 års foryngelse.

Bruk:

Påføres i veldig tynt lag på renset hud annenhver kveld de første to ukene. Hvis du får rødme av kremen, så skal den brukes igjen når denne rødheten forsvinner. 
Deretter brukes kremen gradvist oftere. 

Innhold: 100 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Inngår i kategoriene
Nattkrem

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.