Kosttilskudd for hud, hår og negler

132 Produkt(er)

Veien til perfekt hår, hud og negler

Når det gjelder kosttilskudd for hud, hår og negler, er det den indre pleien som står i fokus. Med innvortes pleie menes tilførsel av alle de næringsstoffene kroppens ulike celler trenger for å fungere optimalt. Dette omfatter et bredt spekter av vitaminer, mineraler, urter og i noen tilfeller andre næringsstoffer.

Grunnlaget for å ta opp disse næringsstoffene er en sunn fordøyelse. Derfor er næringsstoffer som støtter fordøyelsen også et viktig verktøy for utseendet vårt. Du finner kosttilskudd for mage og fordøyelse her!

Hvorfor opplever jeg problemer med hår, hud og negler?

Et utall av indre og ytre faktorer kan bidra til at du ikke har optimalt hår, hud eller negler. Det kan være alt fra stress til forurensning og kuldeeksponering.

Men med riktig tilskudd av næringsstoffer kan du raskt bidra til den beste utgaven av deg selv. Hos Med24.no tilbyr vi et utvalg av de mest anerkjente, sunne og foretrukne kosttilskuddene på markedet, slik at ditt beste velvære bare er noen få klikk unna å bli en realitet.

I vårt sortiment finner du flere kosttilskudd som er spesielt utviklet for pleie av hud, hår og negler. Du kan også ta en titt på hele vårt utvalg av kosttilskudd her og finne de multivitaminene eller kosttilskuddene du ønsker for å bidra til din indre og ytre skjønnhet.

Kosttilskudd for huden

Veien til en vakker og velpleid hud kan virke lang når det norske været og de daglige forholdene gir tørr, fet og stresset hud. Samtidig kan en fremtid med rynker og pigmenteringsproblemer være en stor bekymring for de fleste.

Selv om løsningen på mange hudproblemer kan virke komplisert, er den faktisk ganske enkel. Vitaminer og mineraler spiller den største rollen for hudens helse. Alt huden vår trenger er nok fuktighet, vitaminer, mineraler og fettsyrer for å fungere optimalt.

Vi kan glede oss over at kroppen er organisert slik at alle våre vitale organer får de viktigste næringsstoffene først, men det betyr også at huden er et av de minst prioriterte til tross for at det er vårt største organ. Det faktum at det er vårt største organ, betyr imidlertid at det også er viktig at vi tar godt vare på det.

Hvis du er usikker på om du får i deg nok av de essensielle stoffene gjennom kosten, kan du velge å tilføre dem gjennom kosttilskudd som Berthelsen Silky Beauty og Beauty Bear Skin Vitamins.

Disse kosttilskuddene opprettholder sunn og vakker hud

Det finnes flere ulike mineraler og vitaminer som er gunstige for huden. Vi har listet opp noen av de viktigste nedenfor, og pekt på hvilke egenskaper og hvilken betydning de kan ha for hudpleien din.

Vitamin A: Bidrar til en balansert hud, økt kollagenproduksjon, cellefornyelse, hudens elastisitet og regulering av oljeproduksjonen i huden. Mange bruker vitamin A spesielt mot akne.

Vitamin B6: Vitamin B6 er kjent for å bidra til immunforsvaret og balansere hormonaktiviteten. Det brukes spesielt for å oppnå klar hud og redusere urenheter.

Vitamin C: Bidrar til hudens elastisitet og en jevn hudtone via kollagenstrukturen. Det bidrar også til å beskytte huden mot hyperpigmentering og solskader, og brukes derfor ofte av dem som ønsker å forebygge pigmentflekker og rynker. Et velkjent kosttilskudd med mye C-vitamin er New Nordic Skin Care Collagen Filler.

Vitamin E: Denne antioksidanten bidrar til å styrke hudens forsvar og redusere aldringsprosessen i cellene. Det bidrar også til hudens naturlige fuktighet og forsvar mot UV-stråling. NDS Probiotic Skinactive og Imedeen Tan Optimiser, som inneholder vitamin E, er spesielt populære hos kundene.

Magnesium: Mineralet bidrar til å styrke enzymene i huden, som er viktige for dannelsen av proteiner, en av byggesteinene i sunn hud.

Kosttilskudd for hår

Mange er ikke klar over at kosttilskudd kan bidra til et vakrere, fyldigere og sterkere hår. Hvis du lider av tynt hår, tørt hår, dårlig hårvekst eller håravfall, kan det skyldes mangel på visse vitaminer og mineraler.

Det er imidlertid ganske vanlig å oppleve perioder med ubalanse i håret. Spesielt ved hormonelle endringer, kosthold og skiftende værforhold kan håret lide.

På samme måte som flere ulike vitaminer er essensielle for hudens helse, er det også visse vitaminer som er unike når det gjelder å bidra til hårets helse. Hårvitaminet (vitamin B), vitamin A, vitamin C, vitamin E, jern og magnesium er de viktigste stoffene du bør se etter i hårtilskudd.

Hvis du er på utkikk etter hårvitaminer, bør du definitivt ta en titt på vår artikkel om vitaminer for håret og finne ut hvorfor vitaminer er viktige for et sunt hår og hva hvert enkelt vitamin bidrar til!

Favorittene blant hårtilskudd
En av de sikre vinnerne på favorittlisten er ingen ringere enn Priorin-serien fra Bayer A/S. Kosttilskuddet er både vitenskapelig testet, spekket med spennende og viktige stoffer og anerkjent av mange forbrukere. Derfor har det også sneglet seg opp som verdens mest solgte hårtilskudd. Du finner det både som sjampo og kapsler.

I tillegg er Hairburst Healthy Hair Vitamins, Hair Volume fra New Nordic og Beauty Bear Hair Vitamins noen av de store favorittene på markedet.

Kosttilskudd for negler

Ofte kan næringsstoffene som sunne negler, hud og hår trenger være de samme, og de velkjente kosttilskuddene kan da bidra til å bekjempe flere problemer samtidig.

Men hvis du har opplevd svake, knekte og matte negler, tyder det som regel på at du har behov for mineraler og vitaminer som er viktige for neglenes vekst. For å få sterke negler foretrekker mange å bruke tilskudd av silika, som er et mineral som bidrar til å gjenoppbygge både hår og negler. Her finner du blant annet Berthelsen Silisium.

Flere stoffer som Biotion, Sink og Vitamin C brukes også i neglepleie.

Favorittene innen negletilskudd
I vårt sortiment finner du flere varianter av næringskomplekser i negletilskudd. De spesialutviklede New Nordic Nail Strong og Beauty Bear Nail Vitamins inneholder begge unike kombinasjoner av viktige vitaminer og mineraler for neglene.

Hvis du vil slå to fluer i ett smekk, kan du prøve Biotin Strong og VitaYummy Hair & Nails, som begge inneholder vitamin- og mineralkomplekser som er helt essensielle hvis du vil bidra til sterke og glansfulle negler.

Med24.no er din ekspert på kosttilskudd!

Du kan trygt velge Med24.no som din faste leverandør av kosttilskudd – vi er eksperter på området og har et profesjonelt personale som alltid står klar til å gi deg råd. Utvalget av produkter er både stort, fylt med de beste prisene, de sunneste og mest kvalitetsbevisste valgene.

Våre farmasøyter er tilgjengelig både på telefon og e-post hvis du trenger profesjonelle råd om valg av kosttilskudd og naturmidler. Du kan møte alle våre eksperter her og komme i kontakt med dem gjennom vår kundeservice.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.