Priorin - 60 kapsler

1
Se alle produkter fra Priorin & Bayer
Varenummer: 4118

Priorin er et kosttilskudd beregnet for kvinner som lider av diffust (midlertidig) hårtap.

Hårtap/uttynnende hår er veldig vanlig og skyldes vanligvis en forbigående endring i hårets syklus.

Priorin er et enkelt og diskret produkt å bruke hvis man har problemer med hårtap eller tynt hår. .

Priorin har dokumentert effekt, og gir deg din normale hårvekst tilbake. Priorin er samtidig naturlig og uten bivirkninger. 

Sunt og sterkt hår kommer innenfra

Hvordan bør Priorin® brukes?
2 kapsler daglig i 3 måneder med væske etter et måltid. Deretter er en kapsel daglig tilstrekkelig.

Hvor lenge bør jeg bruke Priorin®?
På grunn av hårets langsomme vekst, skal Priorin® brukes i minst 3 måneder før man oppnår en synlig effekt. Priorin er beregnet som langtidsbehandling.

Hvem kan bruke Priorin®?
Priorin® kan brukes til barn over 11 år og voksne.
Priorin kan brukes under amming.
Gravide kvinner eller barn under 11 år bør kun bruke Priorin etter avtale med lege eller sykepleier.

Hvorfor utvikles hårtap?
Hvis du utvikler hårtap eller opplever at håret blir tynnere og glansløst, er det viktig å huske på at det kan være mange grunner til at du mister håret. Heldigvis er det i de fleste tilfeller forbigående/midlertidig hårtap.

Det kan være mange årsaker til/perioder i en kvinnes liv når kroppen og dermed håret trenger ekstra næring.
Årsakene til dette kan omfatte, for eksempel: 

  • Lengre/fornyede stressende perioder
  • Langvarig ensidig kosthold
  • Hormonelle endringer (Ved graviditet/amming og under overgangsalderen)
  • Sesongskifte

Priorin inneholder biotin som bidrar til å ta vare på håret

Priorin inneholder en unik kombinasjon av hirseekstrakt, vitamin B5 (pantotensyre) og aminosyren L-cystin. 

Hirseekstrakt 
Hirse er et av verdens eldste kornslag og inneholder milliacin og ulike fettsyrer som oljesyre og linolsyre. 

Vitamin B5 (pantotensyre)
Vitamin B5 er viktig for energiomsetningen i kroppen. Pantotensyre hjelper også med dannelsen av visse hormoner i kroppen, og finnes i naturlige kilder som kornprodukter, kjøtt, innmat, melk og grønnsaker. 

Cystein
Cystein er en svovelholdig aminosyre som er en av de grunnleggende byggesteinene i proteinet keratin. Keratin er igjen viktig for hår og negler. Cystein hjelper med å danne bindinger mellom molekyler, som skaper en stiv men bøyelig struktur. 

Biotin
Biotin medvirker til cellenes karboksyleringsprosesser og katalyserer syntesen av fettsyrer og hemoglobin. Biotin støtter evnen til å grå hår og neglevekst. Biotin produseres normalt i tarmen, men hvis man har en dårlig fungerende tarmflora, for eksempel etter antibiotikakur eller tarmsykdom, så kan man oppleve mangel på biotin. 

Hvorfor mister man håret?

I medisinsk termonologi kalles hårtap for alopeci. Og androgen alopeci er det hårtapet man normalt ser hos mange menn, og også hos kvinner som de blir eldre. Hos menn kommer ofte hårtapet som økende viker i tinningen og såkalt "måne" i bakhodet, men hos kvinner er hårtapet mer diffust og beskjedent, dog er ofte lokalisert mot pannen og issen. Det er sjeldent at kvinner blir skallede av androgen alopeci. 

Ca 70% av menn og 20% av kvinner rammes av androgen alopeci. Ved 60 årsalderen mener opp til 40% at de har et håravfall som oppleves som skjemmende. Det kan være mange årsaker til hårtapet, fra hormonelle endringer til stress, skader eller medikamenter. 

Hos kvinner skyldes ca 80% av hormonelt betinget og arvelig hårtap androgen alopeci. Ofte oppdages ikke hårtapet før det har gått flere måneder. Håret blir først tynnere og kraftløst, mister volum og blir vanskeligere å frisere. Deretter forringes hårkvaliteten, røttene produserer tynnere, svakere og i mange tilfeller fargeløse hårstrå. Etterhvert blir avstanden mellom hårene større, og man kan begynne å se hodebunnen igjennom håret. 

Ved diffus alopeci påvirkes hårveksten på hele hodet. Håret blir tynnere, og lar man det gå ubehandlet, kan det føre til skallethet. Dette kan komme av mangler i ernæring, perioder av stress, usunt kosthold, eller hormonelle forandringer. 

Hvordan kan du diagnostisere diffus alopeci?
Du kan begynne med å telle alle hårstråene som ligger igjen på hodeputen om morgenen når du våkner, på din hårbørste, på badegulvet og i vasken. Hvis du taper mer enn 100 hårstrå hver dag, kan dette være et tegn på at du er rammet av håravfall. Du kan også utføre en hårplukkingstest hvor du tar en god tust hår i hånden (ca 60 hårstrå) og ser hvor lette de er å dra ut. Hvis hårstråene kan dras ut enkelt og smertefritt, kan det være en risiko for at du er rammet av håravfall. 

Innhold: 1 x 60 tabletter

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Priorin & Bayer
Varenummer: 4118

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.