Elli's After Bite - Til rask lindring av myggstikk og irritasjon etter kontakt med brennesle

Ellis After Bite

Få historien om Elli’s AFTER BITE – en liten men viktig dansk «familie» med effektive produkter etter bl.a. myggstikk

Elli’s AFTER BITE er skapt ut fra et behov for effektiv hjelp etter myggstikk og andre insektstikk, som ofte plager små barn i form av forstyrret søvn og lek. At produktene også hjelper mot brennesler er en ekstra bonus.

Kombinasjonen av en liten datter som fikk økende problemer med kløe etter myggstikk, et møte med en professor som kjente til de nyttige egenskapene til Plantago major (på norsk groblad), og en vilje til å skape effektive og funksjonelle produkter, fikk stifteren av Elli’s AFTER BITE, Maria Vangsgaard Wind, til å sette alt inn på å skape produktene i Elli’s AFTER BITE-serien.

Elli’s AFTER BITE er resultatet av 2 års målrettet produktutvikling av et plaster som inneholder en planteekstrakt, og som supplement en gel og spray basert på samme effektive planteekstrakt. Plasteret fra Elli’s AFTER BITE er skapt for å kunne avhjelpe kløe etter bl.a. myggstikk og andre insektstikk, men også for å forhindre de små fingrene i å klø, med bakterieinfeksjon som resultat, noe som er en liten men viktig detalj.

Gel og spray fra Elli’s AFTER BITE er uunnværlig hvis man har fått mange eller store hevede stikk – og etter møtet med brennesler, som også kan svi og gi irritasjon.

Alle tre produktene supplerer hverandre og er like enkle å ta med i vesken som de er å bruke.

Filosofien bak Elli’s AFTER BITE er enkel:

Hvis barn leker og sover uforstyrret, er sannsynligheten for at de trives større, noe som hele familien har glede av. Å tilby barn i alle aldre og foreldrene deres effektive behandlingsprodukter mot insektstikk basert på naturens eget middel, som virker lindrende og kløestillende hver gang, er derfor sentralt for Elli’s AFTER BITE. Vi vil gjerne støtte utelivet med lek, hygge og kjærlighet til naturen og hverandre!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.