Equazen Eye Q


Eye Q er et veldokumentert kosttilskudd som inneholder en fiskeolje som også kalles kirunalolje. En fiskeolje er ikke bare en fiskeolje, selv om den inneholder omega 3 fettsyrer. Det er stor forskjell på innholdet av fettsyrer i fisk, og også om fettsyrene er mettede, flerumettede eller enumettede.

Eye Q inneholder hele 3,2 deler EPA i forhold til en del DHA, som gjør Eye Q unikt innenfor de fiskeoljene som er tilgjengelige på markedet, og derfor vanskelig å sammenligne med andre produkter. Effekten og egenskapene til Eye Q har gjennnom mange år blitt dokumentert gjennom kliniske studier, og publisert i anerkjente tidsskrifter. Eye Q har en dokumentert virkning som sier at det er garantert til å opptas i kroppen, virker etter hensikten og er helt sikkert å innta. 

Om Eye Q produktene

Eye Q produktene produseres av det sveitsiske firmaet Equazen, som ble etablert av et mann og kone team i 1999. Det eies nå av Galenica gruppen.

Når barn og voksne får smaksprøver av Eye Q er de generelt overrasket over at fiskeolje kan smake så godt! Eye Q gir også veldig sjelden oppstøt av fiskesmak, noe man kan risikere med flere andre typer omega 3 og fiskeolje tabletter, og som alle nok kjenner fra å ha spist tran... 

Eye Q Chews

Eye Q Chews er små tyggekaplser som egner seg godt til barn. Mange barn liker godt Eye Q Chews, siden de smaker av jordbær. Også når de tygges. Eye Q Chews kan både tygges og svelges hele.

Selve kapselskallet inneholder ikke noen næringsstoffer, så kapslen kan skjæres over og innholdet blandes inn i kald mat. Hvis man blander innholdet inn i varm mat, for eksempel en varm grøt til barn, risikerer man at næringsinnholdet i fettsyrene skades.

For å få en god effekt anbefales det at man starter med en høy dose kapsler til å begynne med, hvis man ikke har tatt Eye Q tidligere. 2 kapsler 3 ganger daglig i 12 uker, deretter reduseres dosen til 2 kapsler daglig. Det anbefales at små barn som ikke tidligere har fått fiskeolje starter med en lavere dosis, da en høy dosis kan gi enkelte barn løs mave. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.