Weleda Baby & Barn

12 Produkt(er)

Weleda barn og baby - Mild og skånsom pleie

Weleda Calendula Baby Care er Weledas babypleie serie, hvor den lekende morgenfrue (Calendula) er i fokus. Planten har en pleiende samt lindrende effekt på irritert og meget følsom hud. Disse spesielle og milde babypleieprodukter fra Weleda er utviklet i tett samarbeide med jordemødre, leger og farmasøyter, for å kunne skape de beste forutsetninger for den lille.

Samtlige av Weledas baby produkter er dermatologisk testet på meget følsom hud og kan brukes allerede helt fra fødselen. 


Inneholder alt barnet ditt trenger

Produktene er altså skapt med særlig omtanke og kjærlige hender, som har sørget for at produktene utelukkende inneholder det ditt barn eller baby behøver - de inneholder derfor ingen skadelige eller allergifremkallende stoffer.

Weleda Calendula serie inneholder ingen:

  • Råvarer på mineraloljebasis
  • Syntetiske duftstoffer eller fargestoffer
  • Konserveringsmidler
  • Ingredienser som kan hemme hudens naturlige funksjoner

Weleda har forsket i planters effekt og produsert 100% naturlig økologisk hudpleie i nesten 100 år. Dette er alltid et sikkert valg til ditt barns sunnhet og sarte hud. 


Pleie til hele kroppen

Liksom Weledas andre serier, finnes det pleie til både hud, hår og sjel til baby og barn. Du har derfor muligheten for å skjemme bort og pleie den lille i alt fra nyttige og nærende Weleda Calendula ansiktskremer, body lotion, shampoo og Sunscreen (solkrem) til Weleda Calendula oljer og body wash.

Felles for alle Weleda Calendula produkter er at de er med til å bevare, beskytte, forbedre samt styrke ditt barns helse og sunnhet. Det eksklusive og 100% rene og naturlige innholdet er ytterligere med til å skape en harmoni mellom babyens kropp og sjel, sånn at de beste forutsetninger og en god start på livet er igangsatt.

Her hos Med24.no fås et utvalg av Weleda Calendulas veldokumenterte og skånsomme produkter til barn og baby. Vi ønsker å glede deg med babypleieprodukter av den aller høyeste kvalitet, og så tilbyr vi til og med disse til skarpe priser samt gode tilbud med muligheten for fri frakt! Bestill produktene i dag og motta dem snart.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.