Elektrisk tannbørste og hoder

Ønsker du et vakkert, hvitt smil og sunne tenner? Da kan en elektrisk tannbørste være et godt valg for deg. En elektrisk tannbørste sikrer en korrekt og jevn tannpuss hver gang du pusser tennene. Med en elektrisk tannbørste trenger du bare å konsentrere deg om å bevege tannbørsten hele veien rundt i munnen – resten av jobben gjør børstehodets bevegelser for deg.


Hvilken elektrisk tannbørste bør jeg velge | Hvordan pusse med en elektrisk tannbørste | Elektrisk tannbørste for barn

58 Produkt(er)

Hvilken elektrisk tannbørste bør jeg velge?

Det finnes mange ulike modeller av el-tannbørster på markedet i dag – fra helt enkle modeller til toppmodeller med LED-display og apper til smarttelefonen. Når du skal velge en ny elektisk tannbørste, enten det er din første eller om du skal bytte ut en gammel, er det viktig å ta hensyn til dine egne behov og krav.

Selv de enkleste el-tannbørstene gir deg en grundig tannpuss. Disse modellene er også ofte de billigste, noe som gjør dem til et godt sted å starte hvis du er ny på elektriske tannbørster eller bare ikke trenger så mye tilbehør til tannbørsten. Her kan vi anbefale Oral-B Advance Power 400, som gir en enkel, men effektiv tannbørsteopplevelse. Hvis du vil ha litt mer teknikk i tannbørsten din, kan du ta en titt på Oral-B Vitality Dual Action, som har en innebygd 2-minutters timer, slik at du alltid pusser tennene i den tiden tannlegene anbefaler. Begge tannbørstene sikrer et godt og rent resultat takket være børstehodenes effektive bevegelser.


Hvordan pusser du tennene med en elektrisk tannbørste?

Elektriske tannbørster er en litt annen måte å pusse tennene på enn en vanlig tannbørste. De fleste elektriske tannbørster bruker en teknologi som roterer børstehodet for bedre resultat og enklere børsting. Denne automatiske rotasjonsbevegelsen på børstehodet betyr at du bare fører el-tannbørsten rundt i munnen uten å måtte pusse tennene selv. Denne nye bevegelsen kan ta litt tid å venne seg til hvis du er vant til en vanlig tannbørste. Men når man først har vent seg til å pusse tennene med en elektrisk tannbørste, synes de fleste at tannpussen går lettere.

Å bruke en elektrisk tannbørste alene er imidlertid ikke nok for en sunn munnhygiene. Husk alltid å bruke en god fluortannkrem og tanntråd eller tannpikere for å få de reneste tennene.


Elektrisk tannbørste for barn

Gjør tannpussen morsom for barnet ditt med en elektrisk tannbørste. Elektriske tannbørster for barn finnes med morsomme motiver og figurer, noe som kan gjøre tannpussingen mer spennende for de minste. Hos Med24 har vi elektriske tannbørster for barn med figurer fra de populære tegnefilmene Frost og Biler.

Eksperter anbefaler at du ikke bruker elektrisk tannbørste til barnet ditt før det er 3 år eller eldre. Årsaken er at små barn ofte biter i tannbørsten mens de pusser, noe som ikke er bra for de roterende børstehodene på elektriske tannbørster. For små barn under 3 år anbefales en vanlig, myk tannbørste med en liten klatt fluortannkrem for barn.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.