Philips Sonicare

Gjennom 20 år har Philips forsket på munnpleieprodukter og utviklet produkter til tannleger og tannpleiere over hele verden for å forbedre pasienters munnsunnhet. Philips Oral Healthcare er en viktig del av Philips portefølje innenfor sunnhet og velvære, som fokuserer på å forbedre menneskers liv med innovasjoner innenfor sunnhetspleie.

15 Produkt(er)

Protective Clean - Patentert sonisk teknologi

En sunn og frisk munn betyr mye for ens velvære og livskvalitet. Å kunne tygge, svelge, oppleve smaksnyanser og snakke uten å bekymre seg om dårlig ånde er noen av aspekterne som er forbundet med en sunn munn. Men vi glemmer fort at munnen henger sammen med resten av kroppen, og derfor er det tankevekkende at det kun er 20% av befolkningen som bruker en el-tannbørste – spesielt når man tenker på at Tannlegeforeningen anbefaler dette.

Effektiv tannbørsting og sunnere tannkjøtt på 2 uker

Det unike ved Sonicares teknologi er at den også når inn mellom tennene og inn under tannkjøttskanten. De høyfrekvente, feiende bevegelser presser vann og tannkrem inn mellom tennene og inn under tannkjøttskanten, hvilket gir deg både en effektiv tannbørsting og et sunnere tannkjøtt.

Renhet som kan merkes

Protective Clean eltannbørsten kommer med et mykt startprogram til nye brukere. Eltannbørsten øker gradvist børstingseffekten de første 14 dager du bruker den, hvilket gjør det lettere å venne seg til den. Eltannbørsten passer på dine tenner ved å gi en advarsel hvis du trykker for hardt, for å beskytte dine tenner og tannkjøttet. Den fjerner ytterligere 7 ganger mer plakk sammenlignet med en manuell tannbørste og minner deg om når det er på tide å skifte børstehodet. Den finnes i 4 farger: sort, lyseblå, turkis og lyserød.

Velg en Philips Sonicare Protective Clean og få et friskere smil og en sunnere munn!Bruker du bøyle så kan du fortsatt bruke en Sonicare Protective Clean eltannbørste – se her hvor enkelt det er.Sonicare børstehoder

Vi tilbyr ytterligere et komplett sortiment av børstehoder for å matche behovene hos den enkelte forbruker.

Premium Plaque Defence – 4 pakk

Velg disse hvis du ønsker en dybde rengjøring; de gir 4x mer flatekontakt og fjerner opp til 10x mer plakk på vanskelig tilgjengelige steder.

Optimal White – 4 pakk

Utviklet spesielt til fjerning av misfarginger og har en tettpakket diamantformet børste; fjerner overfladiske misfarginger som skyldes mat, drikkevarer og røyking. Se dem her.

Optimal Plague Defence – 4 pakk

Er perfekt til deg som gjerne vil ha optimal fjerning av plakk som en del av din daglige munnpleie. Se dem her.

Sensitive – 4 pakk

Ekstra myke børstehår sammen med en myk profil til en ultramild tannbørsting. Perfekt hvis du har følsomme tenner og tannkjøtt. Se dem her.

Til barn – 2 pakk

Konturtilpasset til barns tenner; myke børstehår gir en skånsom tannbørsting. Gummikanten på baksiden av børstehodet er spesialutformet så den beskytter tenner som fortsatt vokser. Du finner dem her.Sonicare Airfloss Ultra

En smart og effektiv tannrenser - et super alternativ til tanntråd.

Produktet er designet ved å kombinere lufttrykk og små dråper vann, munnskyllemiddel eller klorhexidin, og væsken blir presset inn i mellomrommet mellom dine tenner for en grundig rensing, uten at tannkjøttet sjeneres. Ved jevnlig bruk fjernes opp til 99,9% plakk fra tennene, og tannrenseren gir klinisk dokumenterte resultater etter kun 2 uker. Ytterst effektiv til rengjøring av implatater. Produktet hjelper deg med å opprettholde en god mundhygiene så du unngår hull!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.