Gum

57 Produkt(er)

GUM – For dine tenner og tannkjøtt

GUM er din komplette serie av veldokumenterte munn- og tannpleie. De kvalitetspregede og innovative produkter er utviklet for å gjøre din daglige pleierutine lett, effektiv og overskuelig.

I samarbeid med dyktige fagfolk fra hele verden er GUM’s misjon å fullende din munnpleie, sånn at du kan oppnå velvære og bedre livskvalitet allerede nå og for fremtiden. Hos Med24.no markedsfører vi et sentralt utvalg av produktene, nemlig spesialtannbørster, tannstikkere, tanntråd, munnskyllemidler m.m. til bedre munnhygiene. 

Hva er GUM?

Gum er fremstilt av det verdensomspennende firmaet Sunstar, som er særlig kjent for å utvikle produkter til tannleger, tannteknikere og allminnelig bruk. Merket er pioner innenfor ideen og vitenskapelige undersøkelser om at en god helse kan forbindes med den orale sunnhet.

I dag tilbyr de et bredt sortiment av viktige, kvalitetspregede og innovative produkter til tannlegebruk og for den orale hygiene til mennesker i over 80 land over hele verden.  

Bekjemp bakterier og tannkjøttssykdommer

Den fantastiske munn- og tannpleie fra GUM er med til å bekjempe bakterier, belegninger samt mye mer som kan volde plager for deg og din sunnhet. Alt fra Gum tannkrem til Gum tannstikker yter den maksimale beskyttelse, rengjøring og pleie du behøver, for å kunne gi dine tenner og tannkjøtt den komplette pleie.

Hvert eneste produkt er en enkel løsning, som sikrer deg en god munnhygiene. Bak enhver tannbørste, tannkrem og interdentalbørste har hardt arbeide basert på vitenskapelige, sunne og innovative løsninger medført formularer og designs, som gir deg den beste løsning på optimal munnhygiene.  

Kundenes største favoritter fra Sunstar GUM

Gum soft-picks advanced. Gum soft picks (tannstikker) har det lekre buede, fleksible og myke design, du behøver for å kunne komme inn mellom tennene og fjerne alle former for plakk og matrester. De bidrar også til å rengjøre tannkjøttet, øke blodsirkulasjonen og forebygge tannkjøttsproblemer.

Gum tannbørster til voksne. Gum myk tannbørstene er utviklet til voksne, som ønsker en skånsom, men effektiv pleie av tenner og tannkjøtt. Med det unike design, er det mulig å rengjøre de steder, som vanligvis kan være vanskelige å komme til

Gum Original White munnskyll. GUM Original White munnskyll bidrar til sterke hvite tenner og god ånde. Den inneholder en spesiell StainClear løsning som forsiktig løser opp missfarging på tennene og beskytter mot fremveksten av ny missfarging. GUM Original White munnskyll inneholder en blanding av fluor og isomalt som danner en beskyttende hinne på emaljen.

Gum Original White tannkrem. Gum Original White tannkrem bidrar til å gjenopprette tennenes naturlige hvite farge. Gum Original White tannkrem inneholder mikronisert silisiumdioksyd med en høy renseeffekt, som gir en skånsom fjerning av overfladiske flekker uten å skade emaljen. Gum Original White tannkrem inneholder også den aktive ingrediensen StainClear som oppløser flekker uten å bruke blekemiddel, peroxid eller slipemidler. 

Kjøp GUM billig hos Med24.no

Produktene fra Gum forebygger altså ikke bare symptomene på tannkjøttssykdommer, men også deres årsaker ved å holde munnen ren og dermed fjerne bakteriene i munnhule, tenner og tannkjøtt.

Hos Med24.no tilbyr vi produkter fra det helt eksklusive merke til ultra skarpe priser. Din optimale munnpleie er bare få klikk fra å bli til virkelighet med Sunstar GUM-produktene. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.