Comme Deux Lipsync Coffee - 8 ml.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Comme Deux & Comme Deux makeup
Varenummer: 56319

Comme Deux Lipsync Coffee – nærende leppeolje for pleie og farge på leppene

Lipsync Coffee fra Comme Deux er en leppeolje som gir skinnende hudpleie. Lipsync ble utviklet fordi leppepleie er en viktig del av hudpleie. Formelen i leppeoljen er fullpakket med den beskyttende og beroligende squalane, samt prickly pear, kaktusolje og en potent vitamincocktail. Oppnå optimal leppepleie, uten å gå på kompromiss med det perfekte lipgloss-utseendet. Leppeoljen har en transparent og diskret kaffefarge og gir leppene et vakkert, sunt og velstelt utseende.

Egenskaper:

  • Leppeolje
  • Beskytter leppene
  • Pleiende
  • Farge og glansgivende
  • Diskret kaffefarge
  • Parfymefri
  • Vegansk

Naturlige og aktive ingredienser

Lipsync Coffee inneholder mange gode aktive ingredienser bl.a. Squalane, som er både en eminent og biomimetisk fuktforsegler. Squalene finnes allerede som en naturlig del av hudens eget fett/talg, som gjør at det absorberes usedvanlig godt og effektivt. Det forhindrer uttørking ved å gi fuktighet og beskytte leppene. En annen aktiv ingrediens i Lipsync er Linseed Acid, som er utvunnet fra linolje og er ekstremt rik på vitamin F og essensielle fettsyrer. Linfrøsyre er en naturlig booster av leppenes elastisitet og beskytter mot vind- og temperaturendringer, som kan tørke ut leppene.

Lipsync inneholder også en mengde gode vitaminer, f.eks. Vitamin E, som er en potent antioksidant som beskytter og har anti-inflammatoriske egenskaper. Den er uunnværlig i leppepleie og gjenoppretter en naturlig fuktighetsbalanse. Et annen viktig antioksidant i formelen er vitamin C, som stimulerer produksjonen av elastin og kollagen. En siste aktiv ingrediens i Lipsync er Prickly Pear, som er en fuktighetsgivende olje med en beroligende effekt – den utvinnes fra kaktusfrukten. Kaktusfruktolje er rik på aminosyrer, vitamin E og omega 6 fettsyrer og er dermed en av de mest effektive og luksuriøse oljene for hud- og leppepleie.

Bruk

Lipsync kan brukes hele dagen. Den kan brukes alene eller med en leppestift for å forbedre utseendet. Lipsync kan brukes til kveldens hudpleierutine som en intenst fuktighetsgivende og regenererende leppemaske.


Innhold: 8 ml.

Ingredienser:

Polybutene, Octyldodecanol, Squalane, Frøolje fra Opuntia Ficus-Indica (fikenkaktus), Linseed Acid, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Diisostearyl Malate, Silica Dimethyl Silylate, Decylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Isopropyl Titanium Triisostearate, May Contain +/- CI19140, Ci15850, CI77891, Ci45410, CI42090, CI77499

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Comme Deux & Comme Deux makeup
Varenummer: 56319
Vegan Friendly uten parfyme
Vegan Friendly uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.