Comme Deux Takeoff - 60 ml.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Comme Deux
Varenummer: 56326

Comme Deux Takeoff – mild og effektiv ansiktsrens som ikke tørker ut huden

Takeoff Cleansing Balm fra Comme Deux er en meget effektiv rensebalsam og makeupfjerner. Den er skånsom mot huden og fjerner effektivt smuss, sminke og urenheter uten å tørke ut huden. Huden renses og fuktes slik at den bedre absorberer de øvrige ingrediensene fra annen hudpleie. Takeoff Cleansing Balm passer for tørr og sensitiv hud, da den ikke inneholder vann, men kun pleiende og fuktighetsgivende oljer og "butters". I tillegg er den også bra for fet og kombinasjonshud, da den effektivt fjerner overflødig hudolje og urenheter uten å irritere huden. En 100 % naturlig sminkefjerner med virkelig gode smussoppløsende oljer fra fersken, mango og aprikos.

Du finner også Takeoff Mini 15 ml i reisestørrelse her!

Egenskaper:

  • Sminkefjerner og ansiktsrens
  • Passer for alle hudtyper
  • Fjerner øye- og ansiktssminke
  • Kan brukes som ansiktsmaske
  • Rensende
  • Parfymefri
  • Vegansk

Naturlige og aktive ingredienser

Takeoff inneholder mange gode aktive ingredienser bl.a. ferskenolje. Ferskenolje er en deilig og nærende olje med høyt innhold av vitamin E, som gjør at den har en god antioksidanteffekt. Mango butter er kjent for sin intense og smørbare fukt, samt mykgjørende egenskaper. Den er full av essensielle fettsyrer og aminosyrer. Solsikkeoljen i Takeoff er kjent for sin lindrende effekt på huden, i tillegg til å ha god effekt på betennelser og rødhet.

Takeoff er også beriket med andre forskjellige oljer. En av dem er søt mandelolje, som er mykgjørende, rik på vitamin E og har essensielle fettsyrer som sink og aminosyrer, som hjelper med hydrering og pleie av huden. En annen tilsatt olje er aprikosolje, som er kjent for å regenerere og fukte huden, samtidig som den absorberes raskt inn i huden.

Bruk

Masser balmen forsiktig inn i tørr hud slik at den løser opp sminken til en smeltende blanding. Balmen smelter etter kun noen sekunder og forvandles til en silkeaktig olje som sprer seg over ansiktet. Tilsett deretter litt vann i ansiktet eller fingrene og gni i 20 sekunder. Vask til slutt av alt med mer vann og en bomullspad.

Hvis huden din er tørr og mangler glød, kan du påføre Takeoff Cleansing Balm 20 minutter før den renses av.


Innhold: 60 ml.

Ingredienser:

Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Trihydroxystearin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglyceryl-4 Caprate, Aqua, Frøsmør fra Mangifera Indica (mango), Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Lauroyl Glutamate, Lysine, Magnesiumklorid, CI77492 (Iron Oxides), CI77491 (Iron Oxides)

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Comme Deux
Varenummer: 56326
Vegan Friendly uten parfyme
Vegan Friendly uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.