Cleansing Balm

En cleansing balm er en fast, men smeltende renseformel som effektivt fjerner sminke og urenheter samtidig som den fukter og pleier huden. Les mer om cleansing balm her!

22 Produkt(er)

Cleansing Balm – for en ren og strålende hud

I jakten på den perfekte hudpleierutinen er det viktig å finne gode renseprodukter som ikke bare renser huden, men også pleier og beskytter den. Blant disse har en rensebalm blitt svært populær. Denne unike typen rens er et must-have-produkt hvis du ønsker å rense huden i dybden eller trenger en effektiv rens for å fjerne sminke.

Cleansing balm er kjent for sin evne til effektivt å fjerne sminke, smuss og overflødig olje, samtidig som den etterlater huden myk og fuktet. Den smørlignende konsistensen løser seg lett opp på huden og gir en luksuriøs og nærende opplevelse. I stedet for å fjerne hudens naturlige oljer, virker en rensebalm rensende og gjenoppbyggende, noe som gjør den til et ideelt valg for alle hudtyper.Hva er en cleansing balm?

Cleansing balm er en spesiell type ansiktsrens som kombinerer effektiviteten til en oljebasert sminkefjerner, samtidig som den er mer pleiende enn mange andre rensemidler. Den har en fast, smørlignende konsistens i romtemperatur, men smelter til en fet olje-konsistens når den masseres inn i huden.

De typiske ingrediensene i en cleansing balm er naturlige oljer, voks og ofte beroligende ekstrakter, som til sammen gir en rik og luksuriøs følelse. Denne kombinasjonen sørger for at produktet ikke bare renser, men også etterlater huden myk og fuktig.

I motsetning til skummende rensemidler, som kan gi en stram og tørr hudfølelse, opprettholder en rensebalm hudens naturlige fuktighetsbalanse. Den egner seg for alle hudtyper, men er spesielt gunstig for de med tørr eller sensitiv hud, da den gir en skånsom, men effektiv rens.Fordelene ved å bruke en cleansing balm

En cleansing balm er ikke bare et effektivt renseprodukt, men har også en rekke fordeler som kan gjøre den til en viktig del av hudpleierutinen din:

 • En cleansing balm løser opp selv den mest gjenstridige sminke og solkrem og etterlater huden ren og frisk.
 • Takket være ingredienser som naturlige oljer og ekstrakter gir en cleansing balm fuktighet og næring til huden.
 • Med sin skånsomme formel er en rensebalm ideell for sensitiv hud, da den renser uten å irritere eller tørke ut.
 • Den silkemyke konsistensen og den ofte beroligende duften gjør bruken av en cleansing balm til en luksuriøs og avslappende opplevelse.


Slik bruker du en cleansing balm

Riktig bruk av en cleansing balm kan utgjøre en stor forskjell i hudpleierutinen din. Her er en step by step-guide til hvordan du får mest mulig ut av cleansing balmen:

 • Påfør en passende mengde cleansing balm direkte på tørr eller lett fuktet hud. Noen cleansing balms krever ikke at du fukter ansiktet først.
 • Bruk fingertuppene til å massere balsamen forsiktig inn i huden med sirkelbevegelser. Fokuser på områder med sminke og urenheter.
 • Cleansing balms er ofte skånsomme nok til å fjerne øyesminke. Lukk øynene og masser forsiktig for å løse opp maskara og eyeliner.
 • Etter at du har massert inn balmen, tilsett litt vann i hendene og fortsett å massere ansiktet. Balmen vil emulgere og bli til en melkeaktig konsistens.
 • Skyll grundig med lunkent vann. Sørg for å fjerne alle rester av balmen fra huden.
 • Tørk ansiktet med en myk, ren klut eller et håndkle.
 • Etter rensingen fortsetter du med din vanlige hudpleierutine, som kan omfatte toner, serum og fuktighetskrem.

Ved å følge disse trinnene sikrer du at cleansing balmen effektivt renser og pleier huden din, samtidig som du får en behagelig og luksuriøs opplevelse.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.