Avène Hydrance Aqua-Gel – 50 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Avène & Avène Hydrance
Varenummer: 41015

Hydrance Aqua Gel fra Avène – Lett ansiktsgel som styrker fuktnivået i huden

Denne forfriskende og lette gelen fra Avène er utviklet for tørst og veldig tørr hud som trenger ekstra effektiv hudpleie og masse fukt. 

Gelen fungerer som en alt-i-én-fuktighetskrem som kan brukes både dag og natt, så du får god fuktpleie i alle døgnets timer og sunnere hud. Produktet er basert på et spesielt Cohederm-ekstrakt i kombinasjon med Avènes eget vann fra varme kilder, som sammen medvirker til å gjøre hudens hydrolipidfilm stabil samt til å styrke hudbarrieren, slik at huden ikke mister fukt og blir tørr. På den måten opprettholdes fuktbalansen. Kremen inneholder også antioksidanter som gir en form for detox-effekt til produktet, noe som beskytter huden mot miljømessig påvirkning og frie radikaler. 

Produktet sikrer at du alltid har godt beskyttet, fuktmettet, myk og smidig hud med frisk utstråling. 

Andre fordeler

  • Har en luftig og lett konsistens og en mild duft
  • Sikrer deg sunn og beskyttet hud der fukten ikke fordamper
  • Trenger raskt inn i huden
  • Virker oppfriskende og gir en sunn glød

Anbefalt bruk

Produktet kan brukes i hele ansiktet og er ekstra god til områdene rundt øynene og på halsen der følsom hud kan virke trett og tørr. Bruk gelen både morgen og kveld etter at du har renset huden. Du kan også bruke den i sammenheng med Avènes Hydrance Serum
Hydrance Aqua-Gel fungerer dessuten som en effektiv fuktighetsmaske over natten – bare smør på et litt tykkere lag og legg deg trygt til å sove. 

Innhold: 50 ml

Ingredienser

AVENES VANN FRA VARME KILDER (AVENE AQUA). GLYSERIN. PENTYLENGLYKOL. 1,2-HEKSANDIOL. DIMETIKON. ISOCETYLSTEAROYLSTEARAT. TRIETYLHEKSANOIN. KAPRYL/KAPRISK TRIGLYSERID. BETAIN. METYLGLUCETH-20. POLYGLYSERYL-10-MYRISTAT. AKRYLATER / C10-30-ALKYLAKRYLATKRYSSPOLYMER. BHT. BIS-PEG-18-METYLETERDIMETYLSILAN. C12-20-ALKYLGLUKOSID. C14-22-ALKOHOLER. KARBOMER. SITRONSYRE. FRØOLJE FRA CUCURBITA PEPO (GRESSKAR). DUFT (PARFYME). FYTOSTEROLER. KALIUMHYDROKSID. NATRIUMSITRAT. NATRIUMDEKSTRANSULFAT. NATRIUMHYALURONAT. SQUALAN. TOKOFERYLGLUKOSID. VANN.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Avène & Avène Hydrance
Varenummer: 41015
Dermokosmetik
Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.