Shirataki ris glutenfri - 200 g
Shirataki er laget av fibre (glukomannanfibre) fra konjakroten.
Shirataki-ris kan brukes i alle retter og trenger bare å varmes opp, da den ikke endrer konsistens.
Bruksanvisning: Skyll under kaldt vann og varm opp i kokende vann eller stek i wok.
Oppbevaring: tørt og kjølig
Innhold: 200 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
- herav sukkerarter |
<0,1 g |
Fett |
<0,1 g |
Karbohydrater |
1,1 g |
- herav mettede fettsyrer |
<0,2 g |
Fiber |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Inneholder:
200 g
Konjak fiber (glukomannan), Vann, E526 Kalsiumhydroksid
Opphavsland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
Ganske udmærket, når man ikke tåler stivelse
10-04-2024spild af penge.
09-05-2021Den virker meget gummiagtig når man bider i den.
26-02-2021