Økologiske hirseflak er naturlig glutenfrie.
Ferske hirseflak kan ha en lett såpesmak, noe som kommer av det naturlige innholdet av saponin.
Brukes til grøt, brød, hjemmelaget müsli osv.
Oppbevaring: Tørt og ikke for varmt.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1566 kJ / 370 kcal |
Fett |
3,3 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,9 g |
Karbohydrater |
72 g |
- herav sukkerarter |
1,4 g |
Fiber |
2 g |
Protein |
13 g |
Salt |
0,01 g |
Inneholder:
400 g
hirseflak*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Kan indeholde spor af: glutenfri havre
Opphavsland:
EU/ikke-EU
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
Hälsosam och god frukost! Blandar i hampafrön, hampaproteinpulver, chiapudding, kokosolja, blåbär, mosad banan och mandelmjölk.
01-01-1970




