Nani Multivitamin - 150 kapsler

Nani naturlig multivitamin med høj optagelighed 150 kapsler
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 31317

Nani Food State multi vitamin i en base av frukt og grønnsaker

Nani Multivitamin er en vegetabilsk kapsel med innhold som er nøye utvalgt basert på filosofien om at kostsilskudd skal gi den samme næringen som naturen. Mennesker er fra naturens side skapt til å innta vitaminer og mineraler gjennom maten, hvor mineraler og vitaminer er bundet til andre næringsstoffer i en kompleks fødevareofrm. 

Derfor er Nani multi vitamin basert på organiske mineraler i planteform, i en base av frukt og grønt. Kroppen opptar nemlig bedre "food state" vitaminer og mineraler, da det ligner på normale matvarer. Vitaminene er av høy kvalitet og med høy opptakelighet. 

Dosering:
1 kapsel daglig.

Nani multivitamin er et såkalt "Food state" produkt som betyr at innholdet er i fødevareform og dermed gjenkjennes som mat av kroppen. Dette er derfor mere skånsomt mot kroppen og har en bedre opptagelighet. 

Ingredienser:

Vitamin C, Vitamin E, Niacin, Pantotensyre (B5), Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin A, Folsyre, Vitamin B12, Vitamin K2, Vitamin D3, Biotin, Magnesium, Sink, Jern, Kobber, Mangan, Bor, Krom, Selen, Iod, Molybden, Brassica juncea (mineraler på planteform), Gulrot, Spirulina, Alfalfa, Artisjokk, rødbete, Acai, Acerola, frukt (Malpighia glabra L.), Vegetabilsk cellulose (kapsel)

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Inngår i kategoriene
Multivitaminer

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.