Biosym OmniX - 360 stk

Biosym OmniX - 360 stk
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 1819

OmniX er bror til Omnimin, og er det opplagte valget når du ønsker en godt og effektivt tilskudd av vitaminer , mineraler og antioksidanter.

OmniX er søster til Omnimin Pure, og er det opplagte valget når du ønsker en god og effektiv tilskudd av vitaminer , mineraler og antioksidanter, men av ulike grunner ønsker å utelukke vitamin K og / eller jern når kosttilskudd skal velges.

Ved kroppens forbrenningsprosesser og ved oksidasjon av fettstoffer er dannet en såkalt frie radikaler, som er meget aggressive molekyler som utsetter cellene til en enkeltstråle -bombardement og bryter ned cellemembraner. Frie radikaler blir nøytralisert av antioksidanter, som alle finnes i OmniX. Frie radikaler blir nøytralisert av antioksidanter, som alle finnes i OmniX.

VITAMINER
OmniX inneholder alle vitaminer i effektive doser, som utnytter vitaminer antioksidant virkning. OmniX inneholder f.eks. hele 100 naturlig vitamin E (d-alfa-tokoferol) 400 mcg Folinsyre, 400 mg vitamin C. Utover, en effektiv dose av de primære antioksidantene, f.eks. C- og E- vitamin, inneholder OmniX effektive doser av D- og B12-vitamin. De siste årene har det vært økt fokus på D-vitamin, og vitaminet er nå endelig, offisielt anerkjent som trygt ved høyere doser enn tidligere. OmniX inneholder derfor så mye som 20 mikrogram vitamin D og 50 mikrogram vitamin B12 per daglig dose.

MINERALER/SPORSTOFFER
OmniX inneholder mineraler og sporelementer i optimale mengder, inkludert organisk Bor og Silica.

ANTIOKSiDANTER
OmniX har dem alle! Dette er – utover dosen – avgjørende, når tilskudd skal velges. De mange forsøk med antioksidanter viser klart at den beste effekt oppnås når man tilfører en bred vifte av antioksidanter frem for kun en enkelt eller ganske få. Samtidig utfører de antioksidant vitaminene og mineralene mange andre vitale funksjoner i kroppen i tillegg til dens antioksidanteffekt .

Innhold: 360 tabletter

Inngår i kategoriene
Multivitaminer

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.