BioSym Omniselen3 100mcg - 120 stk

1
1
1
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 456

Biosym OmniSelen3 erstatter den tidligere Omni-Selen og inneholder 3 lettopptakelige selenkilder

OmniSelen3 inneholder en kombinasjon av tre lettopptagelige selenkilder, heriblant organisk selen i form av selenberiket gjær,  l-selenmethionin og natriumselenit. Dette bidrar til å gi en bredspektret og effektiv opptagelse i kroppen, som også avspeiler selenvariasjonen som finnes i en allsidig kost. De ulike selenkildene virker på samme måte, men natriumselenit har en påvist god evne til å stimulere immunsystemetn,  l-selenmethionin agerer godt på cellenivået, og selenberiket gjær har en bevist god effekt til å redusere oksidativt stress. 

Immunsystem og motstandskraft
Selen bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt gjennom å stimulere veksten til aktiverte T-celler. I tillegg er selen en del av de antioksidative forsvaret mot oksidative skader. Vår kropp utsettes konstant for frie radikaler, som er særdeles aggressive molekyler som kan forårsake oksidative skader på cellene i kroppen vår. Frie radikaler dannes gjennom kroppens normale forbrenningsprocesser, men også når vi utsetter oss selv for sollys, røyt, forurensning og hard fysisk aktivitet. For å nøytralisere de frie radikalene og unngå oksidative skader har vi bruk for et godt og variert forråd av antioksidanter. 

Fertilitet
Selen bidrar til en normal dannelse av sædceller. Sædcellenes bevegelighet er avhengig av selen, fordi det inngår i et viktig selenoprotein i sædcellene. 

Bidrar til vedlikehold av normalt hår og negler
Selen birdrar til å vedlikeholde normalt hår og negler. Selenmangel resulterer i en rekke ulike symptomer, blant annet tynt hår og hårtap, samt hvite neglerøtter. Tilskudd av selen har vist seg å kunne gjennopprette disse mangelsymptomene. 

Bidrar til normal funksjon av skjoldbrusk-kjertelen
Selen er nødvendig for at skjoldbrusk-kjertelen (Thyreoida) fungerer normalt og for dens produksjon av thyreoideahormoner, siden selen inngår i flere enzymer som katalyserer metabolismen av thyreoideahormoner. 

  • Selen er et essensielt sporstoff
  • Selen har en vesentlig betydning i mange av kroppens prosesser
  • OmniSelen3 inneholder 100 µg selen per tablett

Dosering:
1 tablett daglig

Innhold: 120 tabletter 

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Selen

100

µg

182%

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Selengjær, L-selenmethionin, Natriumselenitt, Konsistensmidler (mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), Overflatebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, glyserol)

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 456
Vegan Reg trademark
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.