Energiprodukter

Føler du deg konstant sliten og ufokusert, og trenger en energiboost? Hos Med24 har vi et stort utvalg av kosttilskudd som kan bidra til mer energi i hverdagen.

Hvorfor er jeg trøtt? | Spesielle ingredienser | Populære kosttilskudd

52 Produkt(er)

Hvorfor er jeg trøtt?

Det er mange ulike faktorer som spiller inn når det gjelder energinivået ditt i løpet av dagen. Det er selvfølgelig viktig at du husker å få nok søvn om natten - helst minst 7 timer. I tillegg spiller kostholdet en stor rolle, da det er gjennom kosten vi får i oss mange viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som alle spiller en rolle for energi og forbrenning. Kroppen bruker mye energi på å holde de mange prosessene i gang, og hver gang vi beveger oss og trener, øker energiforbruket litt. Hvis du lever et svært aktivt liv, kan du derfor ha behov for mer energi og mer søvn.

Det er flere vitaminer og mineraler som har stor betydning for stoffskiftet, og det er derfor lurt å ta en blodprøve for å sjekke om du mangler visse vitaminer eller mineraler, for eksempel vitamin B12, vitamin D eller jern. B-vitaminer bidrar for eksempel til å omdanne karbohydrater, proteiner og fett til energi.


Spesielle ingredienser

Det finnes noen vitaminer, mineraler, urter og røtter som har en særlig innvirkning på energi og forbrenning, og mange av dem står også på ingredienslisten til de mest populære kosttilskuddene i kategorien energiprodukter.

Ginseng

Når man bruker ginseng, er det faktisk roten av planten som brukes. Det er slekten Panax, hvis røtter brukes som kosttilskudd eller naturlegemiddel, og røttene til disse plantene har vært brukt i Østen i mange år. Panax Ginseng bidrar til å redusere tretthet og bidrar til normal kognitiv funksjon, som omfatter evnen til å tenke og utnytte kunnskap. Ginseng bidrar også til immunsystemets normale funksjon.

Rosenrot

Rosenrot er en annen ingrediens som finnes i Solaray Rose Root GP Extract. Rosenroten i tilskuddet er et konsentrert rotekstrakt fra planten med samme navn. Rosenrot kan bidra til cellebeskyttelse og er adaptogen, som betyr at det beskytter ved fysisk stress. I tillegg kan rosenrot bidra til økt mental og kognitiv aktivitet, og under idrettsprestasjoner kan rosenrot bidra til bedre utholdenhet.

B- og C-vitamin

Du trenger B- og C-vitaminer i kostholdet daglig, da kroppen ikke bygger opp et stort lager av disse vitaminene. Vitaminene finnes både som kosttilskudd alene, som en del av multivitaminer og i denne kategorien, der de kombineres med andre virkestoffer til spesielle kosttilskudd i kategorien energiprodukter. C-vitamin bidrar til en normal energiomsetning i tillegg til et normalt fungerende nerve- og immunsystem. Mange B-vitaminer bidrar til normal energiomsetning på samme måte som vitamin C, og vitamin B2, også kjent som riboflavin, bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse. Du kan lese mer om B-vitamin her eller lese artikkelen "Hva er C-vitamin godt for - Få svaret her!".


De mest populære kosttilskuddene

Kundenes favoritter blant kosttilskuddene her på siden er Puori M3 Magnesium & Zink og Solaray All Energy, og det med god grunn. De to kosttilskuddene har hvert sitt innhold av mineraler, vitaminer og urter, som gjør dem til et godt valg når det gjelder kosttilskudd og vitaminer mot energimangel og overskudd.

Puori M3 Magnesium og sink

Hovedingrediensene i dette veganske kosttilskuddet fra Puori er magnesium, sink og vitamin B6. Som alle Puori-produkter er Puori M3 kvalitetssikret og GMP-sertifisert, og ingrediensene bidrar til kroppens omsetning av næringsstoffer som protein, karbohydrater og fettsyrer. Vitamin B6 bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, og magnesium bidrar til normal elektrolyttbalanse og normal muskelfunksjon.

Solaray All Energy

Kosttilskuddet All Energy fra Solaray inneholder et bredt spekter av vitaminer, mineraler og ulike røtter og urter. De ulike ingrediensene er nøye utvalgt for å skape et kosttilskudd som du kan dra nytte av hvis du ønsker å øke energien og redusere tretthet.

Med rosenrot, russisk rot, vitamin A, B, C, D, E, jern, sink, jod og mange andre mineraler på ingredienslisten er det ikke rart at kosttilskuddet er en kundefavoritt.


Hos Med24.no finner du et stort utvalg av kosttilskudd i mange forskjellige kategorier, som alle er valgt ut med tanke på å kunne tilby akkurat det kosttilskuddet som kan være til nytte og nytte for deg. Du finner alltid gode tilbud og kosttilskudd til konkurransedyktige priser. Ved spørsmål om kosttilskudd kan våre farmasøyter hjelpe deg med faglig råd her

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.