Chello Classic - 60 stk.

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina & Chello
Varenummer: 18829

Chello Classic fra Mezina - for en naturlig overgangsalder

Når du kommer i overgangsalderen, skjer det mange endringer i kroppens hormoner. Kosttilskuddet Chello Classic hjelper kvinner i overgangsalderen med å redusere ubehaget ved disse endringene og regulere hormonaktiviteten.

Plagene i forbindelse med overgangsalderen kan være svært forstyrrende i hverdagen, og det kan være vanskelig å leve et normalt liv. Noen kvinner opplever bare noen få svettetokter, som likevel er et irritasjonsmoment og en ulempe i en aktiv hverdag, mens andre kvinner kan oppleve at hele dagen er en utfordring å komme seg gjennom, fra klesskift på jobben til håndklær og nattesvette, når man burde få hvile og balanse gjennom en god natts søvn. Opptil 80 % av alle kvinner i en gitt alder opplever denne irritasjonen.

Chello Classic hjelper deg tilbake til en bedre hverdag ved å motvirke symptomene på overgangsalderen. Det er de naturlig aktive ingrediensene og nøye utvalgte urter som gir kosttilskuddet sine egenskaper.

Fordelene med Chello Classic

Chello Classic inneholder en spesiell urteblanding der den primære urten er Dong Quai, også kjent som kinesisk kvan. Kinesisk kvan er en urt som er mye brukt i Kina av kvinner i denne alderen og har fått tilnavnet "kvinners ginseng". I Østen er planten en velkjent medisin som sies å være både fysisk og mentalt oppkvikkende. I tillegg bidrar urten til å opprettholde normale urinveier - i likhet med løvetann og ryllik. De to urtene bidrar også til å støtte nyrene. Salvie er lagt til i tabletten fordi urten reduserer forekomsten av svette og hetetokter, som kan være spesielt irriterende. Det gunstige vitamin B6 støtter reguleringen av hormonaktiviteten og reduserer tretthet og utmattelse.

Menopausesymptomer er normale og nesten uunngåelige - men Chello Classic er en hjelpende hånd til å takle hverdagen!

Hvordan dosere kosttilskuddet

Den anbefalte dosen er 1-2 tabletter som tas sammen med et glass vann.

De praktiske tablettene er superenkle å ta med seg i vesken.

Innhold: 60 stk.

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Ekstrakt av kinesisk kvan

300

mg

-

Ekstrakt av ryllik

50

mg

-

Ekstrakt av løvetann

50

mg

-

Ekstrakt av salvie

100

mg

-

B6

1,4

mg

100%

Ingredienser:

Ekstrakt av kinesisk kvan (Angelica Sinesis (Oliv.) Diels.), fyllemidler, Ekstrakt av Salvie (Salvia officinalis L), Ekstrakt av ryllik (Achillea millefolium L.), Ekstrakt av løvetann (Taraxacum Officinalis Weber), Pteroylmonoglutaminsyre, Overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), Fuktighetsbevarende middel (glyserol)

Opphavsland: Danmark
Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina & Chello
Varenummer: 18829

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.