NDS Probiotic Classic 10, Tarmflora - 200 g

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3830

NDS Probiotic Classic 10 - Gunstige tarmflorabakterier i pulverform for din tarmhelse

NDS Probiotic Classic 10 er en del av NDS' probiotikaserie, som bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i tarmen. NDS har spesialisert seg på probiotika og etterstreber å produsere produkter av høyeste kvalitet, så naturlig som mulig. NDS-produktene er fri for kjemiske og syntetiske stoffer, slik at tarmbalansen opprettholdes i henhold til naturens prinsipper. Produktet er produsert ved hjelp av en unik BioActive-teknologi.

I Probiotic Classic 10 får du 20 milliarder CFU fra 15 nøye utvalgte bakteriestammer som bidrar til optimal fordøyelse for hele familien. Den milde og vaniljelignende smaken gjør at NDS Probiotic også kan gis til barna dine uten å etterlate en ekkel smak i munnen.

Om NDS:

I mer enn 20 år har det familieeide selskapet NDS produsert de beste og mest naturidentiske kosttilskuddene, vitaminene, mineralene og probiotika. NDS står for Nutrient Delivery System - naturens eget leveringssystem direkte til kroppen din. NDS er opptatt av å produsere kosttilskudd som er så naturnære som mulig, og derfor inneholder produktene deres ingen syntetiske og kjemiske stoffer.

NDS sørger for at kun produkter av høyeste kvalitet blir gitt videre til deg. På denne måten utsettes ikke kroppen for stoffer den ikke kjenner igjen, men kan i stedet enkelt ta opp de gunstige bakteriene.

Funksjoner:

  • Bidrar til å opprettholde en balansert tarmflora
  • Skånsom mot magen
  • Fri for kjemiske tilsetningsstoffer
  • Høy absorpsjon og utnyttelse
  • Virker i lang tid
  • Vegetarisk

Dosering og bruk:

Prøv NDS Probiotic Classic 10 i 2-4 uker før du reiser for å unngå reisediaré. Du kan også ta med deg Probiotic på ferie for å få et ekstra tilskudd av gode tarmflorabakterier gjennom hele ferien.

Anbefalt daglig dose er 1 teskje. NDS Probiotic Classic 10 skal oppløses i vann. Før leggetid løser du opp 1 teskje Probiotic i et lite glass lunkent vann og rører rundt. La blandingen stå i 15 minutter før du drikker den. Produktet fungerer best hvis det inntas på tom mage.


Innhold:
200 g.

Ingredienser:

Maisstivelse, Maltodextrin, Mineraler (mangan, magnesium, kalium), Inulin, FOS (fruktooligosakkarider), Enzymer (amylase), Vaniljepulver, Utvalgte bakteriestammer:, B.infantis, Lactobacillius acidophilius 37, Lactobacillius brevis 63, B.lactis 52, B. longum M/1536, Lactobacillius casei 56, L.paracasei, L.plantarum, Lactocouccues lactis 5l8, Lc. lactis, L.rhamnosus XD/011, L.acidophilusXD015, FOS inulin, B.lactis XD/191, L.rhamnosus GG/019

Opphavsland: Danmark
Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 3830

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.